Matrica szett "boho" papír, strukturált

Cikkszám
51035
Tartalom88 matrica / 12 oldal
  • 88 gyönyörű boho-stílusú akvarell matrica 12 íves készletben
  • A naplók, kártyák és ajándékok trendi díszítéséhez
  • Gyönyörű minták állatfejekkel, tollakkal és szivárvánnyal
  • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, törtfehér, lenvászon textúrájú papír
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
  • Matrica szett "boho" 51035 Tartalom: 88 matrica / 12 oldal
  • Matrica szett "boho" 51035
  • Matrica szett "boho" 51035 Tartalom: 88 matrica / 12 oldal
  • Matrica szett "boho" 51035

Leírás

Elragadó! Játékos állatfejek virágkoszorúkkal, finom szivárványok és kedves felcímkéző füzérek tollakkal és virágokkal - a dekorációhoz és címkézéshez készült akvarell matricák a trendi boho-stílusban egyszerűen gyönyörűek. A tökéletes akvarell matricakészlet különböző mintákkal nemcsak szép, hanem praktikus is!

A trendi dekormatricák nemcsak bullet Journalok, naplók és jegyzetfüzetek díszítésére tökéletesek, hanem ajándékcsomagolások, kártyák és levelek, ajándékutalványok, tárolóedények vagy a vendégek vacsora/reggeli asztalának díszítésére és címkézésére is remekül alkalmasak! Ez a 12 lapos készlet összesen 88 boho-matricát tartalmaz: sokféle mintával, kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, finom vászontextúrájú, részben írható, kiváló minőségű papírra.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található, klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok

Alapanyagpapír
Felület (speciális tulajdonság)strukturált
Ragasztó típusatartós
Formastancolt
Tartalom88 matrica / 12 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható