Matrica szett "büszkeség" fólia, fényes

Cikkszám
58244
Tartalom110 matrica / 25 oldal
  • 110 szivárványszínű LMBTQ matrica 25 íves készletben
  • Tökéletes dekoráció laptopra, mobiltelefonra, kerékpárra, gördeszkára, bőröndre
  • Különböző minták zászlókkal, szívekkel és feliratokkal
  • Színes, ellenálló és vízálló fólia alapanyag
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
  • Matrica szett "büszkeség" 58244 Tartalom: 110 matrica / 25 oldal
  • Matrica szett "büszkeség" 58244
  • Matrica szett "büszkeség" 58244 Tartalom: 110 matrica / 25 oldal
  • Matrica szett "büszkeség" 58244

Leírás

Mutass büszkeséget és légy önmagad! Ezekkel a nagyszerű, élénk szivárványszínekben pompázó LMBTQ matricákkal büszkén mutathatod ki magad vagy támogatásodat! A fólia matricák megbízhatóan tapadnak mindenféle felületen, és azonnal feltűnést keltenek! Ez az LMBTQ csomag számos különböző, pride témájú dizájnt tartalmaz, ideális bármilyen felhasználásra!

A szivárványszínű pride matricák nem csak az íróasztalokra, laptopokra és mobiltelefonokra, hanem levelekre, kártyákra, naplókra, jegyzetfüzetekre, biciklikre, gördeszkákra, bőröndökre és még sok másra is kiválóan alkalmasak! Ez a 25 íves készlet összesen 110 pride matricát tartalmaz: sokféle mintával, kiváló minőségű fólián, részben írható, tartós filccel.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok

Alapanyagfólia
Felület (speciális tulajdonság)fényes
Ragasztó típusatartós
Formastancolt
Termékjellemzővízálló
Tartalom110 matrica / 25 oldal
fenntarthatósági termékMade in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható