Névcímke szett papír, írható

Cikkszám
51032
Tartalom50 matrica / 10 oldal
  • 50 aranyos névmatrica gyerekeknek egy 10 íves készletben
  • Iskolába, óvodába és otthonra: névcímkék a hatékonyabb rendszerezésért
  • 2 különböző méretben, 6 rendkívül aranyos tündérmese dizájnnal
  • FSC® tanúsított papír, színes nyomtatással és erős tapadással
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
  • Névcímke szett 51032 Tartalom: 50 matrica / 10 oldal
  • Névcímke szett 51032
  • Névcímke szett 51032 Tartalom: 50 matrica / 10 oldal
  • Névcímke szett 51032

Leírás

Tökéletes a füzetek és társaik különlegesen szép címkézéséhez, ezek a gyönyörű iskolai címkék igazán megkönnyítik a dolgodat. Ideális a gyerekeknek, praktikus a szülőknek és a tanároknak: címkék füzetekhez, jegyzettömbökhöz és társaihoz varázslatos mesedizájnnal mindenhez az iskolában és az óvodában: praktikus - és gyönyörű - készletünk különböző iskolai címkét tartalmaz kifejezetten gyerekeknek - így mindenki tudja, kihez mi tartozik!

A 2 különböző méretű, fenntartható iskolai címke megkönnyíti az iskolai dolgok rendben tartását. Ez a 10 lapos készlet összesen 50 iskolai címkét tartalmaz, amelyek kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból készültek.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található, klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok

Alapanyagpapír
Felület (speciális tulajdonság)írható
Ragasztó típusatartós
Színkék, zöld, barna, narancs
Formakerekített sarkú, négyszögletes
Tartalom50 matrica / 10 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható