Szett "baba fotóalbum" papír

Cikkszám
51026
Tartalom189 matrica / 12 oldal
  • 189 gyönyörű matrica baba fotóalbumhoz 12 íves készletben
  • Trendi dekoráció baba fotóalbumhoz, naplóhoz és bullet journalhoz
  • Számos csodálatos minta nagyszerű, divatos színekben
  • FSC® tanúsítvánnyal: felelős erdőgazdálkodással kezelt erdők
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
  • Szett "baba fotóalbum" 51026 Tartalom: 189 matrica / 12 oldal
  • Szett "baba fotóalbum" 51026
  • Szett "baba fotóalbum" 51026 Tartalom: 189 matrica / 12 oldal
  • Szett "baba fotóalbum" 51026

Leírás

Nézd csak, az első karácsonyod! Örökítsd meg a baba fejlődésének fontos pillanatait, hogy milyen különösen cuki volt, gyönyörű babamatricákkal: ez a készlet rengeteg különböző, divatos és bájos baba- és dekormatricát kínál a saját fotóalbumod vagy bullet journalod díszítésére!

A trendi baba-matricák nem csak a terhesség, a szülés és az első babaévek alatt tökéletesek a fotóalbumodba, naplódba, scrapbookodba vagy bullet journalodba. A matricák nagyszerűek az ajándékok és csomagolások, születésbejelentő kártyák és levelek, valamint a babaszoba díszítésére is. Ez a 10 íves 51026-os matrica szett összesen 189 babamatricát tartalmaz: sokféle, színes mintával, kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papíron.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Kiváló minőségű Z-Design matricáinkat Felső-Bajorországban található, klímasemleges telephelyünkön állítjuk elő (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok

Alapanyagpapír
Ragasztó típusatartós
Színszínes
Formastancolt
Tartalom189 matrica / 12 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható