Biztonsági és védelmi címkézések

Takarítson meg időt és fáradságot a leltározás során

Nyomós érvek szólnak ingóságai, készletei felcímkézése mellett: a leltárszámba vételre vonatkozó hivatalos szabályok vagy akár a lopás elleni védelem. A nyomtatható címkék különösen hatékonyak ezek megoldásában. Lehetővé teszik a könnyű, hatékony és hatásos leltári és biztonsági címkézéseket.

Etikett_Inventar_Inventaretiketten_anw.jpg
Etikett_Inventar_Bohrer_anw.jpg

Nyilvántartott leltári címkézés az egyértelműség érdekében

A kereskedelemben a számviteli törvény előírja a rendszeres leltározást és a folyamatos eszköznyilvántartást. A vállalatok számára ez sokszor nagyon összetett és komplikált feladatot is jelenthet, különösen akkor, ha sok a mobileszköz. Gondot okozhat az is, ha egy gépet a két leltár között kicseréltek vagy kivontak a működtetés alól. Az eszközök szakszerű leltárcímkézése segít Önnek a helyzet magaslatán maradni, ezzel időt takarítva meg a következő leltárra. 

A laptopok, szerszámok és  eszközök egyértelmű tulajdonjogi címkézése is nagy előnyt jelenthet: a nagy felfordulásban könnyen eltűnhetnek a dolgok - egy építkezésen vagy netán egy lopás ügy után egyértelműen meghatározható az eszközök tulajdonjoga. Nagy öröm számunkra, ha úgy dönt, hogy a NoPeel ™ tartós tapadású címkéinket használja.

Etikett_Inventar_Werkzeugkasten_anw.jpg

Tiéd? Enyém? Egyszerű eszközcímkézés

Tegye a lehető legegyszerűbbé a készlet és eszközcímkézést! Ingyenes szoftverünk számos sablont kínál az öntapadó etikettek egyszerű létrehozásához. Egyszerűen válasszon ki egy sablont, illessze be a vállalat logóját vagy a nevét és az eszköz leltári számát. A képillesztő eszköz automatikusan illeszkedik a választott címkéhez, Önnek már csak rá kell applikálnia a kívánt felületre. 

Az Avery Zweckform tartós tapadású ezüst ipari és NoPeel™  címkéje a legjobb választás a professzionális leltári címkézéshez. Lehetővé teszik a készlet tartós, megbízható címkézését.