Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönjük érdeklődését termékeink és szolgáltatásaink iránt. Az Ön adatainak védelme nagyon fontos számunkra. Az alábbiakban megtalálja az Ön adatainak kezelésére vonatkozó részletes tájékoztatót, a GDPR 13. cikkének megfelelően.

A jelen adatvédelmi nyilatkozat az AVERY ZWECKFORM GmbH által üzemeltetett valamennyi weboldalra és webshopra vonatkozik, és tájékoztatást nyújt az adatvédelem érdekében alkalmazott eljárásokról. Bemutatja, hogy milyen adatok kerülnek gyűjtésre, és milyen célokból, valamint az adatok kezelésének és felhasználásának módját.

1. Hozzáférési adatok és hoszting

Weboldalunk az Ön személyes adatainak megadása nélkül is látogatható. Bármely weboldal felkeresésekor, a web szerver automatikusan elment egy ún. szerver log fájlt, ami tartalmazza pl. a lekért fájl nevét, az Ön IP címét, a lekérés dátumát és pontos időpontját, az átadott adatok mennyiségét, valamint a kérést benyújtó internet szolgáltató nevét, és dokumentálja a kérést.

E napló fájlok kizárólag az oldal problémamentes működésének biztosítására, valamint szolgáltatásaink továbbfejlesztése céljából kerülnek kiértékelésre. Ennek célja az ajánlatunk helyes megjelenítésére irányuló törvényes érdekeink védelme, ami az érdekegyensúly megteremtése során elsőbbséget élvez. Minden napló fájl a látogatása befejését követő legkésőbb 10 nappal törlésre kerül. Amennyiben Ön Design & Print Online elnevezésű tervezői szoftverünket veszi igénybe, ezen adatokat 21 nap elteltével töröljük.

Harmadik fél általi hoszting szolgáltatások

A megbízásunkból folytatott adatfeldolgozás keretében, harmadik fél szolgáltatók hoszting és weboldal megjelenítési szolgáltatásokat nyújtanak számunkra. Ennek célja az ajánlatunk helyes bemutatására irányuló törvényes érdekeink védelme, ami az érdekegyensúly megteremtése során elsőbbséget élvez. A jelen weboldalak felhasználása kapcsán, vagy az e célra a webáruházainkban biztosított adatlapok (az alább leírtak szerint) révén gyűjtött adatok feldolgozása a harmadik fél szerverein történik. Más szervereken történő adatfeldolgozásra kizárólag a jelen dokumentumban bemutatott kereteken belül kerül sor.

E szolgáltatók, beleértve a szerverek helyeit, az Európai Unió, és az Európai Gazdasági Térség tagállamaiban találhatók.

2. Az adatok gyűjtése és felhasználása a szerződések feldolgozásának céljára, valamint ügyfél fiók nyitáshoz

Akkor gyűjtünk személyes adatokat, ha Ön önkéntesen megadja azokat számunkra a megrendeléséhez kapcsolódóan, amikor kapcsolatba lép velünk (pl. a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy e-mail-ben), vagy amikor ügyfél fiókot nyit. A kötelezően kitöltendő mezők megjelölésre kerülnek, mivel ilyen esetekben szükségünk van az adatokra a szerződések feldolgozása céljából, vagy az Ön általi kapcsolatfelvétel feldolgozására, vagy az ügyfél fiók megnyitásának céljából, és ezen információk megadása nélkül Ön nem tudja megrendelését leadni, és/vagy az ügyfél fiókját megnyitni, és nem tudja a kapcsolatfelvételi igényét elküldeni. Az egyes kitöltendő mezők jelzik, hogy milyen adatokat gyűjtünk. Az Ön által megadott adatokat a szerződések, és az Ön által benyújtott érdeklődések feldolgozása céljára használjuk fel. A szerződés teljes körű feldolgozását, vagy ügyfél fiókja törlését követően, adatai a további feldolgozásra vonatkozóan korlátozásra kerülnek, és az adó és kereskedelmi jogszabályok által előírt kötelező adattárolási időtartam leteltével törlésre kerülnek, kivéve, ha Ön kifejezetten hozzájárult adatai további felhasználásához, vagy fenntartjuk a jogot az adatok e határidőn túli felhasználására, ha azt a törvény megengedi, és amelyről e nyilatkozatban tájékoztatjuk Önt.  Ügyfél fiókjának törlése bármikor lehetséges a lent megadott kapcsolattartási címekre megküldött üzenet formájában, vagy az ügyfél fiókban biztosított, erre szolgáló funkció által.

A Design & Print online szoftver felhasználása

A címkék, névjegyek, stb. tervezésére és nyomtatására szolgáló ingyenes online szoftverünk felhasználásával megtervezheti és kinyomtathatja saját névjegyeit ("Avery Design & Print”). Ilyenkor opcionálisan és önkéntesen választható módon felkínáljuk Önnek az ügyfél fiók nyitás lehetőségét. Az ingyenes ügyfél fiók Ön számára nyújtott előnye, hogy valamennyi tervezési projektjét központilag, a szervereinken tárolhatja.  Ennek előnye, hogy bármikor hozzáférhet e projektekhez, bármely internet csatlakozással rendelkező számítógépről. Ha bármikor szüksége van a tervezéshez segítségre, ügyfélszolgálatunk a központi szerverről le tudja tölteni az Önhöz tartozó fájlt, hogy a kért támogatást megadja. Fenntartjuk a jogot arra, hogy az Ön által elmentett terveket piackutatási célokból anonim módon elemezzük, hogy jövőbeni termékválasztékunkat még inkább a szükségleteire szabhassuk.

A WePrint nyomtatási szolgáltatás felhasználása

Ha WePrint nyomtatási szolgáltatásunkat veszi igénybe, a tervet az online tervező programunkban tudja létrehozni, vagy feltölthet egy már kész tervet. Ezt a nyomtatási megrendelésének feldolgozására használjuk fel. Ezen túlmenően, a tervet bármikor elérheti, kényelmesen, vagy ha ügyfél fiókot nyit, nyomon követheti megrendeléseit, vagy új megrendelést adhat le rá. Ha segítségre van szüksége egy WePrint megrendeléshez, ügyfélszolgálatunk meg tudja nyitni az Ön által létrehozott, vagy feltöltött tervet, a szükséges támogatás megadásához. Fenntartjuk a jogot arra, hogy az Ön által elmentett terveket piackutatási célokból anonim módon elemezzük, hogy jövőbeni termékválasztékunkat még inkább a szükségleteire szabhassuk.

3. Adattovábbítás

A szerződés teljesítése céljából, az Ön adatait megadjuk a szállítással megbízott futárcégnek, amennyiben ez a megrendelt áruk kiszállításához szükséges. Attól függően, hogy Ön a megrendelési folyamat során mely fizetési szolgáltatót választotta ki, a begyűjtött fizetési adatokat a fizetések feldolgozásának céljára továbbítjuk a fizetéssel megbízott hitelintézetnek, valamint, amikor az alkalmazandó, az általunk megbízott fizetési szolgáltatást nyújtóknak, vagy a kiválasztott fizetési szolgáltatási rendszernek. Egyes esetekben, a kiválasztott fizetési szolgáltatást nyújtók ezen adatokat saját maguk is gyűjtik, ha náluk ügyfélszámlát nyitott. Ilyen esetben, a megrendelés során a fizetési szolgáltatást nyújtó cég oldalán, a hozzáférési adataival be kell jelentkeznie. Erre vonatkozóan, az egyes fizetési szolgáltatást nyújtó cégek saját adatkezelési nyilatkozata érvényes.

Adattovábbítás a futárcégek felé

Amennyiben ehhez a megrendelés során vagy azt követően Ön kifejezetten hozzájárult, e-mail címét és telefonszámát megadjuk a kiválasztott futárcégnek, hogy az adott futárcég a kiszállítás előtt felvehesse Önnel a kapcsolatot, a szállítmányról való értesítés, vagy az azzal kapcsolatos koordináció céljából.

E hozzájárulás bármikor visszavonható, az alább megadott kapcsolattartási címre megküldött üzenet által, vagy közvetlenül a futárcégnek megküldve, a lent megadott kapcsolattartási címen. A hozzájárulás visszavonását követően, az Ön e célra megadott adatait töröljük, kivéve, ha Ön kifejezetten hozzájárult adatai további felhasználásához, vagy fenntartjuk a jogot az adatok e határidőn túli felhasználására, ha azt a törvény megengedi, és amelyről e nyilatkozatban tájékoztatjuk Önt.

4. E-mail-ben megküldött hírlevél, és postai úton megküldött reklám

E-mail-es reklám tevékenység, a hírlevélre történő feliratkozással

Amennyiben Ön feliratkozik hírlevelünkre weboldalunkon, vagy piackutatás céljából kiküldött kérdőíven, az adatait felhasználjuk rendszeres e-mail-es hírlevelek megküldésére, az Ön hozzájárulása alapján.
A feliratkozást követően Ön egy e-mail üzenetet kap tőlünk, amelyben megkérjük, hogy regisztrációját ismét erősítse meg. Csak ezután fog további e-maileket kapni tőlünk. Azért választottuk ezt a dupla megerősítési eljárást, mert az adatvédelem fontos számunkra. Biztosítani akarjuk, hogy az Ön e-mail címét más harmadik személy ne tudja nálunk regisztrálni.

A hírlevelek megküldésével kapcsolatban, az Ön által megadott kapcsolattartási adatokat tároljuk. A lehető legjobb tájékoztatás nyújtása, valamint megfelelő termék és szolgáltatási ajánlatok megküldése céljából, a megnyitási és klikkelési adatokat szintén meghatározzuk, és tároljuk. Ez az ajánlatunk optimalizált megjelenítésére vonatkozó törvényes érdekeinket szolgálja, és az érdekegyensúly megteremtése során elsőbbséget élvez.

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat a lent megadott kapcsolattartási címekre megküldött üzenet által, vagy a hírlevélben e célra megadott linken keresztül. A leiratkozást követően, e-mail címét töröljük, kivéve, ha Ön kifejezetten hozzájárult adatai további felhasználásához, vagy fenntartjuk a jogot az adatok e határidőn túli felhasználására, ha azt a törvény megengedi, és amelyről e nyilatkozatban tájékoztatjuk Önt.
A hírleveleket a velünk kötött adatfeldolgozási szerződés keretében egy olyan szolgáltató küldi meg Önnek, akinek az Ön e-mail címét e célra megadtuk.

E szolgáltató a Német Szövetségi Köztársaságban található.

Postai úton megküldött reklámok, és az Ön tiltakozási joga

Ezen túlmenően, fenntartjuk a jogot arra, hogy az Ön vezetéknevét és keresztnevét, valamint postai címét saját reklámozási céljainkra felhasználjuk, pl. a termékeinkről való ajánlatok és információk postai úton való megküldésére. Ez az ügyfeleink reklámozási célú megkeresésére vonatkozó törvényes érdekeinket védi, ami felülírja az egyéb érdekeket.
A reklámcélú küldeményeket a nevünkben egy olyan szolgáltató küldi meg Önnek, akinek az Ön adatait megadtuk. Ön bármikor tiltakozhat az Ön adatainak ilyen célokból történő tárolása vagy felhasználása ellen, az alább megadott kapcsolattartási címre történő üzenet megküldésével.

5. Az adatok felhasználása a fizetési tranzakciók feldolgozásához

Hitelképesség értékelés

Ha előleg fizetést eszközlünk, pl. számlára, vagy közvetlen számláról történő levonással, a szerződés megkötéséhez szükséges, hogy specializált szolgáltató cégektől (hitel ügynökségektől) az azonosításra és hitelképességre vonatkozó információkat beszerezzük. Ez törvényes érdekeink védelmét szolgálja, ami az érdekegyensúly megteremtése során elsőbbséget élvez, a fizetések nem teljesítésének minimalizálása céljából. A hitelképesség ellenőrzéséhez szükséges személyes adatait megadhatjuk az alábbi cégek valamelyikének:

<a hitelképesség vizsgálat szolgáltatást nyújtó cégek adatait ide beírni>

Az Ön jogainak, szabadságának, és törvényes érdekeinek biztosításához szükséges megfelelő intézkedések figyelembe vételre kerülnek. Önnek joga van erre vonatkozó álláspontját közölni, és a meghozott döntésre vonatkozóan véleményt benyújtani, az alább megadott kapcsolattartó megkeresésével.

6. A „megbízható üzlet” (vagy annak megfelelő más) megjelölés használata

Weboldalainkon feltüntetésre került a „megbízható üzlet” (Trusted Shops) által jóváhagyott tanúsítvány, ami által jelezzük, hogy rendelkezünk a „megbízható üzlet” tanúsítvánnyal, valamint megjelenítjük az összegyűlt értékeléseket, és „megbízható üzlet” termékeket tudunk kínálni vásárlóinknak, a megrendeléseik alapján.

Ez ajánlatunk optimális marketingelésére vonatkozó törvényes érdekeink védelmét szolgálja, ami az érdekegyensúly megteremtése során elsőbbséget élvez. A „megbízható üzlet” tanúsítvány rendszer és a kapcsolódó szolgáltatások működtetője a Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln.
Amikor a tanúsítványt a látogató megnyitja, a web szerver automatikusan elment egy ún. szerver napló fájlt, ami tartalmazza pl. az Ön IP-címét, a lekérés dátumát és pontos időpontját, az átadott adatok volumenét, a lekérő internetszolgáltató nevét (és hozzáférési adatait), valamint dokumentálja a lekérést. E hozzáférési adatok nem kerülnek kiértékelésre, és látogatása befejezését követően legkésőbb 7 nappal automatikusan felülírásra kerülnek.
További személyes adatok csak akkor kerülnek megküldésre a Trusted Shops nevű szolgáltatónak, ha Ön abba beleegyezett, vagy úgy döntött, hogy a „megbízható üzlet” termékeket használja, azok megrendelését követően, vagy már regisztrált felhasználóként. Ilyen esetben a szerződés Ön és a Trusted Shops között jön létre, és alkalmazandó.

7. Cookie-k, és web analitika

Hogy weboldalaink meglátogatását vonzóvá tegyük, egyes funkciók biztosítása, a megfelelő termékek megjelenítése, valamint piackutatási célokból egyes oldalainkon ún. cookie-kat használunk. Ez ajánlatunk optimalizált megjelenítésére vonatkozó törvényes érdekeink védelmét szolgálja, ami az érdekegyensúly megteremtése során elsőbbséget élvez. A cookie-k kisméretű szöveges fájlok, amelyek automatikusan tárolásra kerülnek az Ön által használt eszközön. Az általunk használt egyes cookie-k az internetes böngésző munkamenet végén, azaz a böngésző program bezárásával törlődnek (ezek az ún. munkamenet cookie-k). Más cookie-k az eszközön maradnak, és lehetővé teszik számunkra, hogy az Ön következő látogatása során felismerjük internetes böngészőjét (tartós cookie-k). A cookie-k tárolásának időtartamára vonatkozó információkat a saját internetes böngészője cookie beállításai alatt találhatja meg. Ön beállíthatja internetes böngészőjét oly módon, hogy automatikusan értesítésre kerüljön a cookie-k elhelyezéséről, és eseti alapon eldöntheti, hogy elfogadja-e őket, vagy elutasítja őket egyes esetekben, vagy általános módon. Az egyes internetes böngészők eltérő cookie beállítási lehetőségekkel rendelkeznek. Ez az adott internetes böngésző Help funkciója alatt kerül leírásra, ami bemutatja, hogyan lehet a cookie beállításokat módosítani. Ezeket az egyes internetes böngészőkre vonatkozóan az alábbi linkeken találja meg:

Internet Explorer™: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Safari™: https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac
Chrome™: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&hlrm=en
Firefox™: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
Opera™ : https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies

Ha a cookie-k nem kerülnek elfogadásra, weboldalaink funkcionalitása korlátozott lehet. Ez érintheti az ingyenesen biztosított online tervezési eszközeinket, mint pl. a Design & Print Online, vagy a WePrint tervező programokat, valamint a webshopjainkban való rendelés leadási funkciót.

Google Analytics használata web analitikai célokra

Weboldal analitikai célokra weboldalunk a Google LLC (www.google.com) web analitikai szolgáltatását, a Google Analytics 360-at használja. Ez ajánlatunk optimalizált megjelenítésére vonatkozó törvényes érdekeink védelmét szolgálja, ami az érdekegyensúly megteremtése során elsőbbséget élvez. A Google Analytics 360 olyan módszereket használ, pl. cookie-k, amelyek lehetővé teszik weboldalaink Ön általi használatának elemzését. A weboldalunk Ön általi felhasználására vonatkozóan automatikusan gyűjtött információk általában egy USA-ban található Google szerverre kerülnek megküldésre, és tárolásra. Az IP-cím anonimizálási funkció aktiválásával weboldalainkon, az IP-cím az átadást megelőzően az Európai Unió, és az Európai Gazdasági Térség tagállamaiban lerövidítésre kerül. A teljes IP-cím csak kivételes esetekben kerül megküldésre az USA-beli Google szerverre, majd ott történő lerövidítésre. Az Ön böngésző programján keresztül a Google Analytics program keretében átadott anonim IP-cím nem kerül egyéb Google adatokkal összevonásra.

A Google LLC cégközpontja az USA-ban van, és azt az EU-USA Adatvédelmi Pajzs (Privacy Shield) tanúsítja. A tanúsítvány aktuális példánya itt megtekinthető. Az USA és az Európai Bizottság között létrejött ezen megállapodás eredményeként, az Európai Bizottság megfelelő szintű adatvédelmet hozott létre a Privacy Shield által tanúsított cégek tekintetében.

Ön megakadályozhatja, hogy a Google a cookie-k által generált, és az Ön weboldal használatára vonatkozó adatokat (beleértve az Ön IP-címét is) begyűjtse, valamint, hogy ezen adatokat a Google feldolgozza, a következő linken elérhető internetes böngésző program kiegészítés letöltésével és installációjával: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Az internetes böngésző kiegészítő funkció helyett, erre a linkre is rákattinthat, hogy a Google Analytics 360 programot megakadályozza abban, hogy a jelen weboldalon a jövőben adatokat gyűjtsön.  Ilyen esetben, egy lemondó cookie kerül elhelyezésre mobil eszközén. Ha Ön törli a cookie-kat, újra rá kell klikkelnie a megadott linkre.

A Hotjar használata web analitikai célokra

Weboldal analitikai célokra weboldalaink a Hotjar programot használják, ami a Hotjar Ltd. (a „Hotjar”) web analitikai szolgáltatása. Ez ajánlatunk optimalizált megjelenítésére vonatkozó törvényes érdekeink védelmét szolgálja, ami az érdekegyensúly megteremtése során elsőbbséget élvez.
A Hotjar olyan módszereket alkalmaz, mint pl. cookie-k és egyéb technológiák, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy weboldalaink Ön általi felhasználását elemezzük. A weboldalaink Ön általi felhasználására vonatkozóan automatikusan gyűjtött információk általában egy Írország-beli (EU) Hotjar szerverre kerülnek megküldésre, és tárolásra. A weboldalon való cselekmények anonim módon rögzítésre kerülnek (különösen az eszköz IP-címe anonimizált formában, a képernyő méret, az eszköz típusa (egyedi eszköz azonosítók), a használt internetes böngészőre vonatkozó információk, a hely (csak az ország), és a weboldalunk megjelenítéséhez használt nyelv). Ez egy pl. az egér mozgatására és klikkelésekre vonatkozó protokollt hoz létre, azzal a céllal, hogy az adott weboldalra vonatkozó lehetséges fejlesztési irányokat kijelölje. Hogy a közvetlen személyes kapcsolat lehetősége kizárt legyen, az IP-címek kizárólag anonim módon kerülnek tárolásra és feldolgozásra. Ezen túlmenően, az operációs rendszerre, az internetes böngészőre, a bejövő és kimenő linkekre, a földrajzi helyre, valamint az eszköz képernyő felbontására és típusára vonatkozó információk statisztikai célokból értékelésre kerülnek. Ezeket az információkat sem a Hotjar, sem mi nem használjuk fel az egyedi felhasználók azonosítására, és nem kombináljuk az egyedi felhasználókra vonatkozó más adatokkal. További információkért, a Hotjar Adatvédelmi Politikáját itt találja meg.

Ön letilthatja a cookie-k által létrehozott, és az Ön weboldal felhasználására vonatkozó adatok (beleértve az Ön IP-címét is) gyűjtését, a következő link segítségével. Vagy kapcsolatba léphet a Digital Advertising Alliance nevű szövetséggel is, ahol információkat kaphat arról, hogyan kell a cookie-kat beállítani, és a megfelelő beállításokat megtenni.

A UserTesting program használata web analitikai célokra

Weboldal analitikai célokra, weboldalaink a UserTesting nevű programot használják, ami a User Testing, Inc. („UserTesting”) nevű cég web analitikai szolgáltatása. Ez ajánlatunk optimalizált megjelenítésére vonatkozó törvényes érdekeink védelmét szolgálja, ami az érdekegyensúly megteremtése során elsőbbséget élvez.

A UserTesting olyan módszereket alkalmaz, mint pl. cookie-k és egyéb technológiák, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy weboldalaink Ön általi felhasználását elemezzük.  A weboldalaink Ön általi felhasználására vonatkozóan automatikusan gyűjtött információk általában egy USA-beli UserTesting szerverre kerülnek megküldésre, és tárolásra.  A weboldalon való cselekmények anonim módon rögzítésre kerülnek (különösen az eszköz IP-címe anonimizált formában, a képernyő méret, az eszköz típusa (egyedi eszköz azonosítók), a használt internetes böngészőre vonatkozó információk, a hely (csak az ország), és a weboldalunk megjelenítéséhez használt nyelv). Ez egy pl. az egér mozgatására és klikkelésekre vonatkozó protokollt hoz létre, azzal a céllal, hogy az adott weboldalra vonatkozó lehetséges fejlesztési irányokat kijelölje.  Hogy a közvetlen személyes kapcsolat lehetősége kizárt legyen, az IP-címek kizárólag anonim módon kerülnek tárolásra és feldolgozásra. Ezen túlmenően, az operációs rendszerre, az internetes böngészőre, a bejövő és kimenő linkekre, a földrajzi helyre, valamint az eszköz képernyő felbontására és típusára vonatkozó információk statisztikai célokból értékelésre kerülnek.  Ezeket az információkat sem a UserTesting, sem mi nem használjuk fel az egyedi felhasználók azonosítására, és nem kombináljuk az egyedi felhasználókra vonatkozó más adatokkal.  További információkért, a UserTesting Adatvédelmi Politikáját itt találja meg.

A User Testing Inc. cégközpontja az USA-ban van, és azt az EU-USA Adatvédelmi Pajzs (Privacy Shield) tanúsítja.  A tanúsítvány aktuális példánya itt megtekinthető.  Az USA és az Európai Bizottság között létrejött ezen megállapodás eredményeként, az Európai Bizottság megfelelő szintű adatvédelmet hozott létre a Privacy Shield által tanúsított cégek tekintetében.

Ön megakadályozhatja a cookie-k által generált, és az Ön weboldal használatára vonatkozó adatok gyűjtését (beleértve az Ön IP-címét is) a cookie-k elhelyezésének saját internetes böngészőjén való letiltásával. Vagy kapcsolatba léphet a Digital Advertising Alliance nevű szövetséggel is, ahol információkat kaphat arról, hogyan kell a cookie-kat beállítani, és a megfelelő beállításokat megtenni.

A Salesforce program felhasználása interaktív és kommunikációs célokra

Interaktív és kommunikációs célokra weboldalaink a Salesforce.com Germany GmbH (a „Salesforce.com”) által biztosított technológiákat (pl. live chat, ügyfélszolgálati kérések) alkalmazzák. Ez a weboldal látogatókkal és vevőinkkel való optimális kommunikáció és interakció biztosítására vonatkozó törvényes érdekeink védelmét szolgálja.

A Salesforce.com olyan általánosan használt internetes technológiákat használ, mint pl. cookie-k, vagy a webjelzők (web beacon-ok), az Ön és a cégünk között a weboldalunkon folytatott interakció (pl. live chat) nyomon követésére és továbbfejlesztésére.

A Salesforce.com-ot az Ön és a cégünk között folytatott kommunikációs és interakciós célokra is felhasználjuk.

További információkért, a Salesforce.com Adatvédelmi Nyilatkozatát itt tekintheti meg.

A Salesforce.com egy TRUSTe adatvédelmi tanúsítvánnyal rendelkező tanúsított cég. A cég egyes szolgáltatásai az EU-USA Adatvédelmi Pajzs szabályai szerint is tanúsítottak.

8. Marketing hálózatokon keresztüli reklám tevékenység

Google AdWords / Google Remarketing

Cégünk a Google Adwords programot használja a weboldalaink Google kereső találatok között, valamint harmadik felek weboldalain történő reklámozására. A weboldalunk felkeresésekor a Google ún. remarketing cookie-kat használ, ami automatikusan egy álnév cookie azonosítót használ, az Ön által felkeresett oldalak alapján, és ami lehetővé teszi az érdeklődés alapú reklámozási tevékenység folytatását. Ez a weboldalaink optimális marketingelésére vonatkozó törvényes érdekeink védelmét szolgálja.

Bármely további adatfeldolgozásra kizárólag akkor kerül sor, ha Ön megállapodott a Google-lel abban, hogy az Ön múltbeli web és applikációs böngészési története az Ön Google fiókjához kapcsolásra kerül, és az Ön Google fiókjából származó információk felhasználásra kerülnek reklámok testre szabása céljából, amelyek az Ön számára megjelenítésre kerülnek az interneten. Ilyen esetben, ha Ön a weboldalunk felkeresése során éppen be van jelentkezve Google fiókjába, a Google az Ön adatait, a Google Analystics adatokkal együtt arra használja fel, hogy létrehozzon és meghatározzon célcsoport listákat az eszközök közötti remarketing tevékenység céljára. E tekintetben, a Google átmenetileg összekapcsolja az Ön személyes adatait a Google Analytics adataival, célcsoportok megalkotásához.
A Google AdWords Remarketing a Google LLC (www.google.com) által nyújtott szolgáltatás. A Google LLC cégközpontja az USA-ban van, és azt az EU-USA Adatvédelmi Pajzs (Privacy Shield) tanúsítja.   A tanúsítvány aktuális példánya itt megtekinthető.   Az USA és az Európai Bizottság között létrejött ezen megállapodás eredményeként, az Európai Bizottság megfelelő szintű adatvédelmet hozott létre a Privacy Shield által tanúsított cégek tekintetében.

A remarketing cookie-kat a következő linken tilthatja le. Vagy kapcsolatba léphet a Digital Advertising Alliance nevű szövetséggel is, ahol információkat kaphat arról, hogyan kell a cookie-kat beállítani, és a megfelelő beállításokat megtenni.

bing Ads / bing Universal Event Tracking

A Bing-en keresztül a Bing keresési találatok között, valamint harmadik felek weboldalain reklámozzuk weboldalainkat. E célból, a weboldalunk felkeresésekor a bing ún. remarketing cookie-kat helyez el, ami automatikusan egy álnév cookie azonosítót használ, és ami lehetővé teszi az érdeklődés alapú reklámozási tevékenység folytatását, az Ön által felkeresett oldalak alapján. Ez a weboldalaink optimális marketingelésére vonatkozó törvényes érdekeink védelmét szolgálja.

A Bing Ads technológiák felhasználásának célja olyan adatok gyűjtése és tárolása, amelyből felhasználói profilalkotás történik, álnevek felhasználásával. Ez a Microsoft Corporation által nyújtott szolgáltatás, melynek címe One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA. E szolgáltatás lehetővé teszi számunkra a felhasználók weboldalunkon folytatott aktivitásának követését, amikor egy Bing reklám által érik el weboldalunkat. Ha Ön egy ilyen reklámon keresztül éri el weboldalunkat, egy cookie kerül elhelyezésre a számítógépén. Weboldalunkon egy Bing UET tag került elhelyezésre. Ez a cookiek-hoz kapcsolódóan használt olyan kód, ami a weboldal használatára vonatkozó egyes nem személyes adatok tárolására szolgál. Ebbe beleértendők a weboldalon eltöltött idő, hogy a weboldal mely területei kerültek megnyitásra, és mely megjelenítésen keresztül érték el a felhasználók a weboldalt. Az Ön azonosítására szolgáló információk nem kerülnek gyűjtésre.

Az összegyűjtött információk a Microsoft USA-beli szervereire kerülnek megküldésre, és ott maximum 180 napig kerülnek tárolásra. Ön megakadályozhatja a cookie-k által generált, az Ön weboldal felhasználására vonatkozó adatok gyűjtését, és ezen adatok feldolgozását, a cookie-k elhelyezésének letiltásával. Ez a weboldal funkcióinak működését korlátozhatja.
Ezen túlmenően, a Microsoft az Ön felhasználását több elektronikus eszközön is nyomon követheti egy eszközök közötti nyomon követő programmal, lehetővé téve az Ön számára a személyre szabott reklámok megjelenítését a Microsoft weboldalakon és applikációkon.

A Bing Ads analitikai szolgáltatásra vonatkozó további információkért kérjük, keresse fel a Bing Ads weboldalát: (https://help.bingads.microsoft.com/#apex/3/en/53056/2). A Microsoft és a Bing adatvédelmi gyakorlatára vonatkozóan, a Microsoft Adatvédelmi Politikáját itt találja meg: (https://privacy.microsoft.com/en-US/privacystatement). A cookie-k beállítására vonatkozóan a Digital Advertising Alliance-től is kaphat tájékoztatást, és megteheti a megfelelő beállításokat.

A cookie-k által generált, az Ön weboldal felhasználására vonatkozó adatok Microsoft általi gyűjtését, és ezen adatok feldolgozását a következő linkre klikkeléssel akadályozhatja meg: http://choice.microsoft.com/en-US/opt-out, ahol kinyilvánítva tiltakozását.

9. Közösségi média

Weboldalaink a közösségi média hálózatokra irányuló linkeket tartalmaznak.
Az Ön adatai védelmének növelése céljából, amikor felkeresi weboldalunkat, e linkek nem plugin-ként kerültek teljes körűen integrálása weboldalunkon, hanem csak HTML link formájában. Az ily módon való megjelenítés garantálja, hogy az adott közösségi média szolgáltató szerverével nem jön létre kapcsolat, amikor weboldalainkon az ilyen linkeket tartalmazó oldalt megnyitja.

Ha valamelyik gombra ráklikkel, az internetes böngészőjén egy újabb oldal nyílik meg, ami behívja az adott szolgáltató oldalát, amin pl. megnyomhatja a megosztás gombot (ha szükséges, a bejelentkezési adatai beírása után).

Az adatgyűjtés célja és terjedelme, valamint az adatok adott szolgáltatók általi további feldolgozása és felhasználása, valamint a kapcsolatfelvétel lehetősége, az Ön vonatkozó jogai, és beállítási opciói, az Ön adatvédelme érdekében, az adott szolgáltatók adatvédelmi tájékoztatóiban kerülnek meghatározásra.

https://www.facebook.com/policy.php
https://help.instagram.com/155833707900388
https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy
https://www.xing.com/privacy

YouTube video plugin-ok

Weboldalaink tartalma (és amikor szükséges, harmadik felek általi tartalom) össze van kapcsolva YouTube video plugin-okkal. E tartalmat a Google LLC (a „Szolgáltató”) biztosítja. A YouTube működtetője a Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google").

A weboldalunkba integrált Youtube videókra vonatkozóan, a kiterjesztett adatvédelmi beállítás aktiválódik. Ez azt jelenti, hogy a weboldal látogatóinak információi nem kerülnek gyűjtésre és tárolásra a YouTube-on, kivéve, ha a látogató lejátssza az adott videót.

Az adatgyűjtés célja és terjedelme, valamint az adatok adott szolgáltatók általi további feldolgozása és felhasználása, valamint a kapcsolatfelvétel lehetősége, az Ön vonatkozó jogai, és beállítási opciói, az Ön adatvédelme érdekében, a Google adatvédelmi tájékoztatójában kerülnek meghatározásra:
https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=uk

10. Értékelési emlékeztetők kiküldése e-mail-ben

A Trusted Shops / Trustpilot, stb. általi osztályozási emlékeztető

Amennyiben Ön a megrendelése során vagy azt követően kifejezett hozzájárulását adta ehhez, az e-mail címét megküldjük a <a szolgáltató címét ide beírni> nevű cégnek, annak céljából, hogy Önnek egy osztályozásra vonatkozó emlékeztető e-mail-t kiküldjön.

E hozzájárulás bármikor visszavonható, a lent megadott kapcsolattartási címre, vagy közvetlenül a Trusted Shops-nak megküldött üzenettel.

11. Kapcsolatfelvételi lehetőségek és az Ön jogai

Önnek joga van ingyenesen tájékoztatást kérni az általunk kezelt személyes adatairól, és amennyiben az alkalmazandó, joga van adatai helyesbítését, a feldolgozás vagy az adatok továbbításának korlátozását, vagy adatainak törlését kérni.
Amennyiben kérdése merül fel személyes adatai vagy információi gyűjtésére, feldolgozására, vagy felhasználására, illetve az adatok helyesbítésére, zárolására vagy törlésére vonatkozóan, illetve a korábban megadott hozzájárulása visszavonására vonatkozóan, vagy az adatok valamely konkrét célra történő felhasználása elleni tiltakozásra vonatkozóan, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk:

Best Label Kft.
FAO Adatvédelmi Tisztviselő
Tel.: +36305532687
E-mail: info@bestlabel.hu

Ezen túlmenően, Önnek joga van fellebbezni az illetékes adatvédelmi felügyeleti hatóságnál.

 

Amennyiben konkrét kérdése van egyéb szolgáltatásainkra, és webshop ajánlatainkra vonatkozóan, közvetlenül is felveheti velünk a kapcsolatot:

info@bestlabel.hu

 

Tiltakozási jog

Amennyiben személyes adatokat gyűjtünk a fentiek szerint, törvényes érdekeinek védelme érdekében, ami az érdekegyensúly megteremtése során elsőbbséget élvez, Ön az ilyen feldolgozás ellen a jövőre nézve tiltakozhat. Ha az adatok direkt marketing célokból kerülnek kezelésre, Ön bármikor gyakorolhatja e jogát, a fentiek szerint. Ha az adatkezelésre más célból kerül sor, Ön csak akkor jogosult tiltakozni, ha konkrét személyes helyzetéből kifolyólag erre oka van.

A tiltakozási joga gyakorlása után, az Ön személyes adatait e célokból a továbbiakban nem kezeljük, kivéve, ha az adatkezelés védelmében olyan kényszerítő okot tudunk bizonyítani, ami az Ön érdekeit, jogait, vagy szabadságjogait felülírja, vagy amennyiben az adatkezelés valamely jogi igény érvényesítését, gyakorlását, vagy védelmét szolgálja.

Ez nem alkalmazható, ha az adatkezelés direkt marketing célokból történik. Ilyen esetben személyes adatait a célra a továbbiakban nem kezeljük.