A sikeres rendezvényszervezés

A tökéletes vállalati rendezvények sikere a részletekben rejlik. Íme néhány tipp az Önök számára, hogyan szervezhetünk meg találkozót, kiállítást, prezentációt, konferenciát és egyéb rendezvényt, egyszerűbben. 

Successful event organisation
Namens_Etikett_Weiss_anw.jpg

A sikeres előkészület

Tegyen jó benyomást tökéletes névcímkékkel

A jó benyomás keltése már abban a pillanatban fontossá válik, amint vendégét üdvözli. Az öntapadó névcímkék erre kínálnak tökéletes megoldást. Minden amire szüksége van, egy lista a várható vendégekről és az Avery Zweckform acetát selyemből készült, eltávolítható névcímkéi. 

Hinweis_Klebstofffrei_anw.jpg

Segítse vendégeit eligazodni

A jelzések mutatják majd az utat

Az egyértelmű jelölések segítenek a vendégeknek tájékozódni a helyszínen, segítenek pl. az üléstermek közvetlen és gyors elérésében, a ruhatár, öltözők vagy WC-k megtalálásában. 

Az egyik legalkalmasabb termék erre az elektrosztatikusan, ragasztóanyag nélkül tapadó fóliánk. Az Avery Zweckform ingyenes sablonjaival és szoftvereivel az útmutató jelek és táblák készítése gyerekjáték. Az rendezvény után egyszerűen csak távolítsuk el a jeleket, nem hagynak maguk után ragasztómaradványokat. 

Etikett_Organisieren_Buero_Kundenmappe_anw.jpg

Minden részletében profi

Tegye egyedivé iratrendezőit, oktatási anyagait

Egy másik nagyszerű mód a jó benyomás elérésére, ha egyéb apró részletre is gondolunk: pl. igényes bemutató mappákra a résztvevők számára. Adjon mappáinak egyedi arculatot univerzális címkék segítségével: tervezze meg és hozza létre etikett címkéit, alakítsa őket következetesen, hogy egységes képet alkosson minden meghívó, rendezvényhez kapcsolódó kiadvány és mappa. Ingyenes tervező szoftverünk számos professzionális sablont kínál a kifinomult és minőségi megjelenéshez. Tüntesse fel a cég logóját és használja azt minden média felületen, mint visszatérő téma - a rendkívül profi és sikeres rendezvény érdekében.