céges bicikli

Támogatás a céges kerékpárokra

Előnyök az alkalmazottak és a környezet számára

Az alkalmazottak ingázása hozzájárulhat a széndioxid-szennyezéshez, ha autóval közlekednek. Ezért felajánljuk munkatársainknak a lehetőséget, hogy bérkiváltással olcsón bérelhessenek céges kerékpárt, és így környezetbarát módon járhassanak munkába. A céges kerékpár program már a kezdetektől fogva nagyszerű pozitív visszhangot kapott, így nyáron kevesebb autó és több kerékpár található a cég parkolójában. Minden alkalmazott kiválaszthatja a kedvenc kerékpárját a kereskedésben - például túra, városi vagy e-kerékpár. A kerékpárt fizetési átszámítással finanszírozzák, 36 hónapos futamidővel.

Előnyök munkatársaink számára:

A cég segítségével vásárolt kerékpárokra akár 40% -os kedvezményt is kaphatnak a dolgozók. Az Avery Zweckform emellett biztosítást köt lopás, hibás akkumulátorok (e-kerékpárok), baleseti károk, anyagi károk esetére is. A kerékpár természetesen használható magán célokra is.

Előnyök a környezet számára:

A munkavégzés természetes, saját erőforrás használatával történik, fosszilis üzemanyagok és kipufogógázok nélkül. 

Pedálozzon! - megéri a környezet, az egészség és a pénztárca szempontjából is!

céges bicikli_dolgozók

Egy lelkes kolléga beszámolója:

A céges kerékpár ötlete egyszerűen fantasztikus. Körülbelül 15 km-re lakom a munkahelyemtől, az Avery Zweckformtól, és mindig sikeresen letudom a kerékpározást (ez összesen 30 km, büszke vagyok!). Az a gondolat, hogy kora reggel izzadtan és lihegve menjek be az irodába, egyáltalán nem gyengített el. Amellett, hogy egészségesebbé és fizikailag fittebbé váltam, fő célom az volt, hogy többet tegyek a környezetért.

Mivel cégünk nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, megszületett a céges kerékpár ötlete. Így megengedhettem magamnak egy olyan e-bike-ot, amelyet másképp nem tudtam volna megvenni. Most pedig átlagosan heti 3-4 alkalommal biciklizek munkába - kivéve az esős és hóeséses napokat.

Még mindig izzadok egy kicsit, de az igazán csodálatos felső-bajor táj mellett kerékpározva a pálya ösvényein, a friss levegő, kárpótol ezért! Soha nem gondolta volna, hogy az ingázásom olyan élvezetes, akár egy hétvége. Egy másik előny: Környezetbarát módon és ingyen tölthetem a kerékpárt az irodában, mert a cégnél 100% -ban zöld energiával dolgozunk.

Most sokkal fittebbnek érzem magam, és mindenekelőtt jobb a lelkiismeretem a környezet miatt. Most sokkal szabadabban kerékpározom, mint korábban, vásárolni vagy baráti látogatásokra. Az autót egyszerűen otthon hagyom - bár itt az országban ezek nem mindig rövid távolságok. Most már a gyermekeim is nagyon gyakran kerékpároznak! Szívből köszönöm a társaságnak, hogy lehetővé tette az e-bike használatát és bátorított.

Idén megpróbálok egész évben rendszeresen kerékpározni, nézzük meg, sikerül-e ...