pozitív pszichológia

Egészségügyi program a dolgozók számára

Minden alkalmazott egészsége nagyon fontos számunkra. Elkötelezettek vagyunk az alkalmazottaink testi és lelki jólléte mellett a törvényi előírásokon túl. A társaságban három egészségügyi nagykövet tevékenykedik, akik rendszeresen kipróbált és új egészségügyi ajánlatokat állítanak össze mindenki számára.

Már működő intézkedéseink:

  • Masszázs
  • Pozitív pszichológiai tanfolyam
  • Fascia edzés
  • "Ülés" tanfolyam
masszázs

Különböző ajánlatok az egészségügy témájában

Az éves anonim és önkéntes munkavállalói felmérések képezik alapját kidolgozott programjainknak. Hogyan állunk a terheléssel és a stresszel? Mely fizikai és mentális problémákat kell enyhítenünk, de legfőképpen megakadályoznunk megelőző és támogató intézkedésekkel? Ezek a kérdések elősegítik az egészségügyi program illeszkedését az alkalmazotti igényekhez. 

Az ajánlat minden munkaterületre kiterjedően rendszeresen változik. A programok általában 7 héten keresztül tartanak. 

Masszázs

A nagy érdeklődésre való tekintettel a masszázsok 2016 óta szerepelnek a programban. A masszőrnő bejön az irodába, és egyeztet egy egyéni terápiás tervet. Annak érdekében, hogy a masszázsok tartós hatást fejtsenek ki, általában legalább három-hat foglalkozást végeznek.

Továbbképzések

Az ajánlat elengedhetetlen része a helyes testtartást megtanító program. Megtanulják, gyakorolják, majd a mindennapokban használják a helyes ülést az íróasztalnál és a számítógép előtt, a hátvédő mozgásgyakorlatokat a gyártásban és a logisztikában, valamint az izmok erősítését és ellazítását. 

Pozitív pszichológia

A pozitív pszichológia tanfolyam a mentális egészséggel foglalkozik, és segíthet megszakítani a negatív gondolatok körmenetét. 

Más ajánlatok is szerepelnek a programban, például terheléses vizsgálatok és izomtónus mérés. 

Fascia edzés

2019 nyarán tanfolyamot rendeztek a fascia edzésére, amely nagy hatással van a mozgásra, a vegetatív idegrendszerre és az agyra. Aki edzi és lazítja a fasciát, sokat tesz az egészségéért is.