kék angyal media

A kék angyal

A világ leghíresebb környezetvédelmi címkéje

Az Avery Zweckform elnyerte a "Kék Angyal" tanúsítványt az újrahasznosító nyomtatványkönyvek sorozatáért - ez az első és legismertebb környezeti címke világszerte.

kék angyal_2_formanyomtatványok

A Kék Angyal a környezetvédelem iránt elkötelezett vállalatok díja

1978 óta állítja be a környezetbarát termékek és szolgáltatások szabványait, független zsűri választja ki és a meghatározott kritériumok szerint. A "Kék Angyalt" a vállalatok a környezetvédelem iránti elkötelezettségük elismeréseként kapják meg. Környezetbarát termékeik szakszerű értékesítésére használják. A "kék angyal" egy ökológiai "villogó fény", amely megkönnyíti a fogyasztó számára az igazolhatóan környezetbarát termékek keresését, és elősegíti a környezettudatos fogyasztást.

cégbejárat_Avery

Hogyan védheti Ön is aktívan a környezetet?

Milyen gyakran gondol bele életvitelének környezetre gyakorolt hatásaiba? Mint sokan mások, Ön is tesz otthonában azért, hogy környezetbarát legyen, de munkájában nem tudja ezt megvalósítani? Még a kis változtatások is nagy különbséghez vezetnek! Tudta például, hogy ha éjszakára kikapcsolja számítógépét, 800 ív Avery Zweckform etikett nyomtatásához elég energiát takarít meg? Sokan vagyunk, akik szeretnének tenni annak érdekében, hogy megmentsük a bolygónkat a következő generációknak, és ehhez nagy segítség lehet a környezetbarát termékek használata otthon és az irodában egyaránt. Segítse Ön is a környezetünk védelmét és használja az Avery Zweckform környezetbarát termékeit!