Kötelező felhívó táblák

Mondja el ízlésesen

A piktogramok segítséget nyújtanak a tájékozódásban, mivel az ajánlott, végrehajtandó műveleteket diszkrét módon ábrázolják. A képek könnyen és gyorsan megérthetők mind a plusz szerviz szolgáltatási piktogramokat, mind a kötelező jeleket, táblákat illetően. Használja ki hatékonyan ezeket a lehetőségeket az üzleti életben.

Etikett_Inventar_Piktogramme_Mann_anw.jpg
Etikett_Inventar_Piktogramme_Mann_Frau_anw.jpg

Javaslatunk: Adjon iránymutatást

A piktogram a tájékozódás egyik remek eszköze. A tiltó jelzésekkel ellentétben ez egy sokkal finomabb módja a szabályok láthatóvá tételére. A piktogramok tökéletesek minden olyan helyzetben, ahol segíteni kívánjuk embertársainkat egy-egy konkrét műveleti lépésben vagy éppen meg akarjuk óvni őket bizonyos dolgoktól. A végtelenül leegyszerűsített szimbólumok tökéletesek pl. egy gyalogos híd vagy a WC-k felé vezető út feltüntetésére, de segítségükkel egyszerűen közölhetjük azt is, hogy az adott helyen fényképfelvétel készítése nem megengedett. Ebben az esetben a piktogram kötelező jelként szolgál. Bizonyos, hogy a kötelező biztonsági jelzések igen fontos segítséget nyújtanak a tájékozódásban a vállalat alkalmazottai és vendégei számára egyaránt.  Éljen a lehetőséggel és adjon egyértelmű tájékoztatást, fokozva ezzel a biztonságot.

Etikett_Inventar_Tuer_anw.jpg

Egy egyszerű trükk: nyomtassa ki saját piktogramjait

Biztosítsa az egyértelmű tájékozódást beltéren és a szabadban egyaránt. Mindent, amire ehhez szüksége lehet, megtalálja az Avery Zweckform termékei között: a legfontosabb területekre készült ingyenes piktogramok és az Avery Design & Print címketervező szoftver segítségével egyszerűen hozhat létre és nyomtathat ki kötelező biztonsági és tájékoztató jelzéseket. A szoftver automatikusan illeszti a piktogramot a kiválasztott címkéhez. Ezután egyszerűen csak nyomtassa ki a címkét, vagy a nyomtatás előtt még mindig változtathat az elrendezésen.