régi épület_Oberlaindern

Németországban készült

Az Avery Zweckform Oberlaindernben

Egy farmtól a globális vállalatig: az Avery Zweckform 1946 óta gyárt a bajorországi Oberlaindernben, München mellett. 

Történetünk mindössze 20 különböző nyomtatvánnyal és átírótömbbel kezdődött. Ma már több mint 1500 etikett címkét és 220 egyéb terméket gyártanak Bajorországban. Az egykori épület még mindig ott áll a területen, mely ma az adminisztráció székhelyeként szolgál. Van egy korszerű gyártási és logisztikai központ is, ahol az árucikkeket a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi előírások szerint gyártják és szállítják.

Hogyan fejlődtünk?

Avery Zweckform_kontaktszemély

Szolgáltatás és termékminőség Németországban gyártva

Az első termékötlettől a fejlesztésen át, a kész cikkig és annak átadásáig. Helyben dolgozunk.

Mit szeretnének a fogyasztók?

Milyen követelményeket támasztanak termékeinkkel kapcsolatban?

Mely alapanyagok alkalmasak a gyártáshoz és egyúttal különösen fenntarthatóak? Az Avery Zweckform laboratóriumi kutatásai folyamatosan erre keresnek választ - mindig a legjobb megoldást. 

Szolgáltatás - természetesen helyben

Legyen szó akár olyan szolgáltatásokról, mint a  barátságos vevőszolgálati segélyvonal, az ingyenesen használható tervezősablonok  vagy a kereskedői portál, ahol kereskedelmi partnereink gyorsan és egyszerűen kaphatnak információt termékeinkről. Az Avery Zweckform oberlaindern-i csapata mindent kereskedelmi partnereiért és fogyasztóiért tesz. Minden együtt, egy helyen - így tudunk kéz a kézben dolgozni. Keményen dolgozunk azért, hogy megfeleljünk ügyfeleink és partnereink követelményeinek. 

AZ_környezete

Termelésünkhöz kizárólag "zöld", azaz megújuló energiát és zöld gázt használunk

Az Avery Zweckform csak zöld gázt és zöld energiát használ energiaforrásként. Ezáltal az Avery Zweckform hozzájárul az energiarendszer és a megújuló energiák növekedési üteméhez Németországban. (Németország egész területén 2017-ben 33%-ról, 2019-ben 47%-ra) 

Környezetgazdálkodás TÜV tanúsítvánnyal

Németországban gyártva - az Avery Zweckform elkötelezett a német vállalat elhelyezkedése, a helyi munkahelyek megőrzése és a magas szintű német gyártási minőség mellett. A környezetgazdálkodást a TÜV folyamatosan ellenőrzi és a DIN ISO 14001 szerint tanúsított. 

Logisztika

Rövid szállítási határidő és folyamatos elérhetőség

az ultramodern logisztikai rendszeren keresztül

Az Avery Zweckformnak több, mint 2000 terméke van Oberlainderben, mind az A, a B és a C tételekből. A készlet mennyisége - a választéktól, a termékektől és az év szakától függően - változó. Válogatás, csomagolás és szállítás: minden délig leadott rendelést még azon a napon kiszállítunk. Rövid szállítási útvonalak: a vállalat korszerű logisztikai központja lehetővé teszi a közvetlen szállítást Németországon belül. Ez csökkenti a károsanyag-kibocsátást az áruk szállításakor. További információk