Jelölők 90 x 50 mm, Tintasugaras, Lézer B/W, Színes lézer, 185 g/m²

Cikkszám
T1001-10
Tartalom100 darab / 10 oldal
 • Kiváló minőségű, fehér kartonból készült címkék, a rögzítéshez szükséges zsinórral kiegészítve.
 • Kétoldalas nyomtathatóság extra finom perforációval
 • Gyors és egyszerű címkézés az ingyenes online tervezővel
 • Környezetbarát: FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelős erdőgazdálkodásból származó papír.
 • Ideális termékcímkézéshez, textíliák és árucikkek címkézéséhez a kiskereskedelmi szektorban és otthon.
 • Jelölők T1001-10 Tartalom: 100 darab / 10 oldal
 • Jelölők T1001-10
 • Jelölők T1001-10 90 x 50 mm
 • Jelölők T1001-10 Tartalom: 100 darab / 10 oldal
 • Jelölők T1001-10
 • Jelölők T1001-10 90 x 50 mm

Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform fehér, mindkét oldalán nyomtatható, 90 x 50 mm-es méretű T1001-10 címkék rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Ideálisak pl. termékcímkeként a kisvállalkozások és független kiskereskedők termékeinek címkézéséhez, függőcímkeként ár- és termékcímkézéshez vagy ajándékcímkeként ajándékcsomagoláskor a kiskereskedelmi ágazatban, textilcímkeként ruházati cikkek címkézéséhez a divatágazatban és magáncélú felhasználásra. 100 matt fehér kartoncímke 10 lapon, rögzítőzsinórral.

A fehér kartonból készült, kiváló minőségű függő címkék mindkét oldalon nyomtathatóak illetve írhatóak kézzel is. Az extra finom perforációnak köszönhetően a címkék tisztán leválaszthatók a lapról. A rögzítő zsinórokat a csomag tartalmazza. Alkalmas minden szabványos lézer- és tintasugaras nyomtatóhoz.

Nyomtassa ki elképzeléseit - könnyedén és szakszerűen: az Avery Zweckform címkékhez használhatja ingyenes online címketervezőnket a www.avery.eu/print weboldalon. Készítse el saját címke dizájnját ingyenes szoftverünkkel, válasszon egyet a könnyen testreszabható tervező sablonok közül nagy és sokoldalú választékunkból, vagy egyszerűen töltse fel meglévő dizájnját, majd csak nyomtassa ki. Így gyorsan és egyszerűen készíthet professzionális megjelenést.

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használunk 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási utakat. A címkék FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelős erdőgazdálkodásból származó papírból készülnek.

Tulajdonságok

Kártya szélemikroperforált
Négyzetmétertömeg185 g/m²
Nyomtató típusaTintasugaras, Lézer B/W, Színes lézer
nyomtathatókétoldalas nyomtatás
Tartalom100 darab / 10 oldal
Méret90 x 50 mm
Formanégyszögletes
Felület (speciális tulajdonság)matt
Színfehér
Alapanyagkarton
fenntarthatósági termékFSC, klórmentes eljárással fehérített
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható