Jelölők Ø 60 mm, Lézer B/W, Színes lézer

Cikkszám
T3004-10
Tartalom120 darab / 10 oldal
 • Nyomtatható, erős fóliacímkék rögzítő zsinórral együtt
 • Víz- és szakadásálló, vegyi anyagokkal és UV sugárzással szemben ellenálló. Alkalmas kültérre
 • Gyors és egyszerű címkézés az ingyenes online tervezővel
 • Klímasemleges termék, az üvegházhatású gázok kibocsátását tanúsított éghajlatvédelmi projektekkel ellensúlyozzák.
 • Ideális termék- és alkatrészcímkézéshez, textíliák és árucikkek címkézéséhez a kis- és nagykereskedelemben, pl. kertészetekben, kereskedelemben vagy iparban.
 • Jelölők T3004-10 Tartalom: 120 darab / 10 oldal
 • Jelölők T3004-10
 • Jelölők T3004-10 Ø 60 mm
 • Jelölők T3004-10 Tartalom: 120 darab / 10 oldal
 • Jelölők T3004-10
 • Jelölők T3004-10 Ø 60 mm

Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform fehér, mindkét oldalán nyomtatható, 60 mm átmérőjű, kerek formájú, T3004-10 típusú műanyag címkék rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Ideálisak pl. termékcímkékként a termékek címkézéséhez kisvállalkozások és független kiskereskedők számára, stabil függőcímkeként vízálló címkézéshez a kis- és nagykereskedelemben, növénycímkeként cserjék, fák és egyéb növények címkézéséhez faiskolákban és kertészeti központokban, termékcímkeként barkácsáruházakban és az ipari szektorban, ingatlancímkeként műhelyekben és autókereskedésekben, csomagcímkeként minőségbiztosításhoz vagy anyagáramlás-azonosításhoz ill. magánhasználatra. 120 darab fehér fóliacímke 10 lapon.

A strapabíró, fehér fóliából készült, kiváló minőségű, extra erős függőcímkék vízállóak, szakadásbiztosak, valamint ellenállnak a vegyi anyagoknak és az UV sugárzásnak. Ideális kültéri használatra is, a strapabíró fólia minőség megakadályozza a címkék esetleges elszakadását. A fóliacímkék mindkét oldalukon nyomtathatóak - a hátoldaluk ideális kiegészítő információk feltüntetésére. A kezelés praktikus és hatékony: az A4-es lapok kinyomtatása után az egyes címkék könnyen leválaszthatók a lapról. A címkék minden szabványos lézernyomtatóval elakadásmentesen és pontosan nyomtathatóak, a fólia anyagának felülete prémium nyomtatási minőséget biztosít. A rögzítőzsinórokat a csomag tartalmazza.

Nyomtassa ki elképzeléseit - egyszerűen és szakszerűen: az Avery Zweckform címkékhez használhatja ingyenes online címketervezőnket a www.avery.eu/print weboldalon. Készítse el saját címke dizájnját ingyenes szoftverünkkel, válasszon egyet a könnyen testreszabható dizájn sablonok közül a nagy és sokoldalú választékunkból, vagy egyszerűen töltse fel meglévő dizájnját, majd csak nyomtassa ki. Így gyorsan és egyszerűen készíthet professzionális megjelenést.

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használ 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási utakat. A címkéket klímasemlegesen gyártják, az anyag üvegházhatású gázkibocsátását kompenzálják.

Tulajdonságok

Kártya szélemikroperforált
Nyomtató típusaLézer B/W, Színes lézer
nyomtathatókétoldalas nyomtatás
Tartalom120 darab / 10 oldal
MéretØ 60 mm
Formakerek
Felület (speciális tulajdonság)matt
Színfehér
Alapanyagpoliészter
fenntarthatósági termékklímasemleges
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható