Jelölők 250 x 25 mm, Lézer B/W, Színes lézer

T3008-10
Tartalom60 darab / 10 oldal
Jelölők T3008-10 Tartalom: 60 darab / 10 oldal
Jelölők T3008-10
Jelölők T3008-10 250 x 25 mm
Jelölők T3008-10 Tartalom: 60 darab / 10 oldal
Jelölők T3008-10
Jelölők T3008-10 250 x 25 mm
  • Nyomtatható, átfűzhető kertészeti címkék, erős fóliából
  • Víz- és szakadásálló, vegyi anyagokkal és UV sugárzással szemben ellenálló. Kültéri használatra alkalmas
  • Gyors és egyszerű címkézés az ingyenes online tervezővel
  • Klímasemleges termék, az üvegházhatású gázok kibocsátását tanúsított éghajlatvédelmi projektekkel ellensúlyozzák.
  • Ideális termék- és alkatrészcímkézéshez, textíliák és árucikkek címkézéséhez a kis- és nagykereskedelemben, pl. kertészetekben, kereskedelemben vagy iparban.
Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform 250 x 25 mm-es formátumú, fehér, mindkét oldalán nyomtatható T3008-10 átfűzhető kertészetijelölő címkék rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Ideálisak pl. bokrok, fák és egyéb növények címkézésére faiskolákban, kertészetekben vagy barkácsáruházakban, kisvállalkozások és független kiskereskedők számára termékcímkézéshez, vízálló termékjelöléshez a kis- és nagykereskedelemben, általános címkézéshez barkácsáruházakban és az ipari szektorban, tulajdoncímkézésre műhelyekben és autókereskedésekben, csomagcímkeként minőségbiztosításhoz vagy anyagáramlás-azonosításra, illetve magáncélú felhasználásra. 60 darab fehér fóliacímke 10 lapon.

A puha altalajba szúrható, extra strapabíró, műanyag átfűzhető faiskolai címkék vízállóak, szakadásbiztosak, valamint ellenállnak a vegyi anyagoknak és az UV sugárzásnak. Ideális kültéri használatra is, a strapabíró fóliaminőség megakadályozza a címkék véletlen elszakadását. A fóliacímkék mindkét oldalukon nyomtathatóak - ideális további információk feltüntetésére a hátoldalon. A kezelés praktikus és hatékony: az A4-es lapok nyomtatása után az egyes címkék könnyen leválaszthatók a lapról, teljesen sima élekkel. A címkék minden szabványos lézernyomtatón elakadásmentesen és pontosan nyomtathatók, a fólia anyagának felülete prémium nyomtatási minőséget biztosít.

Nyomtassa ki elképzeléseit - egyszerűen és stílusosan: az Avery Zweckform címkékhez használhatja ingyenes online címketervezőnket a www.avery.eu/print weboldalon. Készítse el saját címketervét ingyenes szoftverünkkel, válasszon egyet a könnyen testreszabható tervezési sablonok közül a széles és sokoldalú választékunkból, vagy egyszerűen töltse fel meglévő tervét, majd csak nyomtassa ki. Így gyorsan és egyszerűen készíthet professzionális megjelenést.

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használnak 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási utakat. A címkéket klímasemlegesen gyártják, az anyag üvegházhatású gázkibocsátását kompenzálják.

Tulajdonságok
Kártya szélemikroperforált
Nyomtató típusaLézer B/W, Színes lézer
nyomtathatókétoldalas nyomtatás
Tartalom60 darab / 10 oldal
Méret250 x 25 mm
Formapolygonal
Felület (speciális tulajdonság)matt
Színfehér
Alapanyagpoliészter
fenntarthatósági termékklímasemleges
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható