Kirakat matricák 210 x 297 mm, Lézer B/W, Színes lézer, A4

L9001-10
Tartalom10 címke / 10 oldal
Kirakat matricák L9001-10 Tartalom: 10 címke / 10 oldal
Kirakat matricák L9001-10
Kirakat matricák L9001-10 210 x 297 mm
Kirakat matricák L9001-10 Tartalom: 10 címke / 10 oldal
Kirakat matricák L9001-10
Kirakat matricák L9001-10 210 x 297 mm
  • Fehér ablakmatricák papír- és fóliaoldallal
  • Kétoldalas nyomtatás a külső és belső nyomtatáshoz egyaránt
  • Klímasemleges termék, az üvegházhatású gázok kibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák.
  • Közlemények és árucikkinformációk elhelyezésére az ablaküvegeken
  • Alkalmas minden szabványos lézernyomtatóhoz
Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform 210 x 297 mm-es méretű, fehér L9001-10 ablakmatricái megbízhatóan tapadnak üvegre és átlátszó műanyagra, de könnyen eltávolíthatók anélkül, hogy ragasztómaradványokat hagynának maguk után. Az ablakmatricák belülről kerülnek felragasztásra és kívülről olvashatók, így védve maradnak az időjárás és a manipuláció ellen. Ezek az ablakmatricák ideális megoldást jelentenek a (bolti) kirakatokon, kiskereskedelmi üzletek, éttermek, irodák és közigazgatási épületek üvegajtói, üvegfalakon és pultokon elhelyezett ajánlatok, események, nyitvatartási idők vagy egyéb üzenetek közlésére. Ideálisak pl. új vagy használt autók eladásakor az ablaküvegeken is. (10 matrica/csomag).

Az ablakmatricák két oldalasak: egy nyomtatható papíroldal, amely kívülről olvasható. Az ezen a papíroldalon található öntapadós szegéllyel a matrica az üvegfelületre ragasztható. A másik oldal fóliából készült, ezt az oldalt is kinyomtathatja, ha belülről is szeretné olvasni. Természetesen elegendő csak az egyik oldalra nyomtatnia. Bízhat a tökéletesen elakadásmentes nyomtatásban. Minden szabványos lézernyomtatóhoz alkalmas. Ezáltal hatékonyan és stresszmentesen dolgozhat, és szabad időt nyerhet az igazán fontos dolgokra.

Nyomtassa ki elképzeléseit - egyszerűen és professzionálisan: az Avery Zweckform címkékhez használhatja ingyenes online címketervezőnket a www.avery.eu/print weboldalon. Készítse el saját címketervét ingyenes szoftverünkkel, válasszon a könnyen alakítható tervezési sablonok közül a széles és sokoldalú választékunkból, vagy egyszerűen töltse fel meglévő tervét, majd csak nyomtassa ki őket. Így gyorsan és egyszerűen készíthet professzionális megjelenést.

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használ 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási utakat. A címkéket klímasemlegesen gyártják, az üvegházhatású gázok kibocsátását kompenzálják.

Tulajdonságok
Méret210 x 297 mm
Tartalom10 címke / 10 oldal
Nyomtató típusaLézer B/W, Színes lézer
SzoftverkódL9001
Ragasztó típusavisszaszedhető
Színfehér
Felület (speciális tulajdonság)matt
Alapanyagpolipropilén, papír
Négyzetmétertömeg259 g/m²
Termékjellemzőidőjárásállló, hőálló, vízálló, víz- és szennytaszító
Formanégyszögletes
FormátumA4
fenntarthatósági termékklímasemleges, PVC-mentes
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható