Matrica szett "lányok" papír, fólia

59990
Tartalom386 matrica / 16 oldal
Matrica szett "lányok" 59990 Tartalom: 386 matrica / 16 oldal
Matrica szett "lányok" 59990
Matrica szett "lányok" 59990 Tartalom: 386 matrica / 16 oldal
Matrica szett "lányok" 59990
  • 386 gyönyörű matrica lányoknak 16 íves készletben
  • Kifejezetten gyerekeknek: kreatív játékhoz, gyűjtéshez és kézműveskedéshez
  • Csodálatos lányos minták, részben speciális effektekkel
  • Külső laboratóriumok által rendszeresen tesztelt, gyermekbiztos minőség
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
Leírás

Ki ne szeretne mindenhova matricákat ragasztgatni? A gyerekek imádják a színes, nagyszerű formatervezésű matricákat. Nálunk a tökéletes készletet találod a kis hercegnőknek és azoknak a gyerekeknek, akik azzá szeretnének válni: matricák lovakkal, balerinákkal, sellőkkel, egyszarvúakkal és csillogó állatokkal!

A sok, különböző gyerekmatrica külön lányoknak nemcsak díszítésre, hanem gyűjtésre, cserére és játékra is remekül használható. Tökéletes meglepetésként vagy ajándékba születésnapi partikon. Ez a 16 lapos készlet összesen 386 gyerekmatricát tartalmaz számos különböző mintával, kiváló minőségű anyagon, részben glitterrel.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során is vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található, klímasemleges telephelyünkön állítjuk elő (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok
Alapanyagpapír, fólia
Ragasztó típusatartós
Színszínes
Formastancolt
Tartalom386 matrica / 16 oldal
fenntarthatósági termékMade in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható
Tanusítványokigazolt minőség