Növényjelölők 100 x 20 mm, Lézer B/W, Színes lézer

Cikkszám
T3005-10
Tartalom120 darab / 10 oldal
 • Nyomtatható, erős fólia kertészeti címkék
 • Víz- és szakadásálló, vegyi anyagokkal és UV sugárzással szemben ellenálló. Alkalmas kültérre
 • Gyors és egyszerű címkézés az ingyenes online tervezővel
 • Klímasemleges termék, az üvegházhatású gázok kibocsátását tanúsított éghajlatvédelmi projektekkel ellensúlyozzák.
 • Ideális termék- és alkatrészcímkézéshez, textíliák és árucikkek címkézéséhez a kis- és nagykereskedelemben, pl. kertészetekben, kereskedelemben vagy iparban.
 • Növényjelölők T3005-10 Tartalom: 120 darab / 10 oldal
 • Növényjelölők T3005-10
 • Növényjelölők T3005-10 100 x 20 mm
 • Növényjelölők T3005-10 Tartalom: 120 darab / 10 oldal
 • Növényjelölők T3005-10
 • Növényjelölők T3005-10 100 x 20 mm

Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform 100 x 20 mm-es formátumú, fehér, mindkét oldalán nyomtatható, T3005-10 típusú kertészeti címkék rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Ideálisak pl. növénycímkeként faiskolákban és kertészetekben a legkülönbözőbb növények címkézésére, vagy általános címkeként, vízálló ár- és termékcímkeként a kis- és nagykereskedelemben, termék- vagy árcímkeként a mezőgazdaságban, valamint magánhasználatra a kertben és a ház körül. 120 db fehér, nyomtatható műanyag növénycímke 10 lapon.

A puha talajba ragasztható, extra strapabíró műanyag növénycímkék vízállóak, szakadásbiztosak, valamint ellenállnak a vegyszereknek és az UV sugárzásnak. Kültéri használatra is ideális, a strapabíró fólia minősége megakadályozza a címkék véletlen elszakadását. A fólia növénycímkék mindkét oldalukon nyomtathatóak - a hátoldaluk ideális kiegészítő információkhoz. A kezelése praktikus és hatékony: az A4-es lapok kinyomtatása után az egyes címkék könnyen leválaszthatók a lapról. A címkék minden szabványos lézernyomtatóval elakadásmentesen és pontosan nyomtathatóak, a fólia anyagának felülete prémium nyomtatási minőséget biztosít.

Nyomtassa ki elképzeléseit - egyszerűen és szakszerűen: az Avery Zweckform növénycímkéihez használhatja ingyenes online címketervezőnket a www.avery.eu/print weboldalon. Készítse el saját címketervét ingyenes szoftverünkkel, válasszon egyet a könnyen testreszabható tervezősablonok közül nagy és sokoldalú választékunkból, vagy egyszerűen töltse fel meglévő tervét, majd csak nyomtassa ki. Így gyorsan és egyszerűen készíthet professzionális megjelenést.

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használnak 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási utakat. A fóliacímkéket klímasemlegesen gyártják, az anyag üvegházhatású gázkibocsátását kompenzálják.

Tulajdonságok

Kártya szélemikroperforált
Nyomtató típusaLézer B/W, Színes lézer
nyomtathatókétoldalas nyomtatás
Tartalom120 darab / 10 oldal
Méret100 x 20 mm
Formapolygonal
Felület (speciális tulajdonság)matt
Színfehér
Alapanyagpoliészter
fenntarthatósági termékklímasemleges
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható