Placard címkehordozók 120 x 80 mm, Előnyomott, A4

Cikkszám
8001-5
Tartalom20 címke / 5 oldal
 • Innovatív placard címkehordozók speciális felületbevonattal
 • Annyiszor újra alkalmazható, ahányszor csak akarja: lehetővé teszi a ragasztómentes eltávolítást és újbóli felhelyezést minden címkénél.
 • Rendezett és tiszta: nincsenek tisztítási költségek, következetes címkézés
 • Ideális polcokhoz és tárolódobozokhoz a raktárban és a logisztikában
 • Klímasemleges termék, az üvegházhatású gázok kibocsátását hitelesített környezetvédelmi projektekkel kompenzálják, Németországban készült.
 • Placard címkehordozók 8001-5 Tartalom: 20 címke / 5 oldal
 • Placard címkehordozók 8001-5
 • Placard címkehordozók 8001-5 120 x 80 mm
 • Placard címkehordozók 8001-5 Tartalom: 20 címke / 5 oldal
 • Placard címkehordozók 8001-5
 • Placard címkehordozók 8001-5 120 x 80 mm

Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform 120 x 80 mm-es formátumú, fehér 8001-5 cikkszámú placard címkehordozó etikett címkéi abszolút megbízhatóan és tartósan tapadnak az alacsony felületi feszültségű műanyagokra. Ezek a termékeink prémium minőségű címkézési megoldást jelentenek a raktárak és a logisztika számára, de ideálisak a kiskereskedelemben és a vendéglátásban, az irodában ill. a háztartásban is. (20 címke/csomag).

Professzionális és hatékony: az innovatív címketartó címkék tökéletes alapot jelentenek a gyakran cserélődő címkék és matricák számára, pl. összetett és gyakori árumozgások és raktározás esetén. Egyszerűen készítse elő egyszer az euroboxot, polcot vagy szállítódobozt a speciális bevonatú placard címketartókkal: ragassza a címketartót a kiválasztott helyre. Mostantól a címkéket és bármilyen matricát felragaszthatja erre a címkehordozóra, és annyiszor távolíthatja el őket könnyen és maradék nélkül, ahányszor csak akarja. Így gyorsan, olcsón és tisztán cserélheti újra és újra a címkézést - anélkül, hogy sok pénzt és időt kellene költenie a felület ragasztó- és matrica-maradványoktól való megtisztítására. A placard címketartók víz- és időjárásállóak, és ellenállnak a mosási folyamatoknak. Ez lehetővé teszi a hatékony és stresszmentes munkavégzést, és szabadidőt biztosít az igazán fontos dolgokra.

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított éghajlatvédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használ 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási útvonalakat. A címkéket klímasemlegesen gyártják, az üvegházhatású gázok kibocsátását kompenzálják. A plakettcímke-tartók az Avery Zweckform márka legjobb minőségét kínálják, amelyet laboratóriumok rendszeresen tesztelnek és megerősítenek.

Tulajdonságok

Méret120 x 80 mm
Tartalom20 címke / 5 oldal
Nyomtató típusaElőnyomott
Ragasztó típusatartós
Színfehér, világos szürke
Felület (speciális tulajdonság)fényes
AlapanyagPolypropylene with transparent polyester layer
Négyzetmétertömeg102 g/m²
Termékjellemzőhőálló, vízálló, víz- és szennytaszító
Formakerekített sarkú, négyszögletes
FormátumA4
fenntarthatósági termékklímasemleges
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható