Újrahasznosított univerzális címkék 105 x 74 mm, Tintasugaras, Lézer B/W, Színes lézer, A4

Cikkszám
LR3427-10
Tartalom80 címke / 10 oldal
 • Fehérített papírcímkék megbízható tapadással
 • Tiszta nyomtatási kép elmosódás nélkül
 • Környezetbarát: "Blauer Engel" tanúsítvánnyal, 100% -ban újrahasznosított papírból, Németországban gyártva
 • Tökéletes pl. mappák címkézésére, vagy csomagcímkék szerkesztésére
 • Minden szabványos lézer- és tintasugaras nyomtatóhoz. TÜV SÜD által garantált problémamentes nyomtatás.
 • Újrahasznosított univerzális címkék LR3427-10 Tartalom: 80 címke / 10 oldal
 • Újrahasznosított univerzális címkék LR3427-10
 • Újrahasznosított univerzális címkék LR3427-10 105 x 74 mm
 • Újrahasznosított univerzális címkék LR3427-10 Tartalom: 80 címke / 10 oldal
 • Újrahasznosított univerzális címkék LR3427-10
 • Újrahasznosított univerzális címkék LR3427-10 105 x 74 mm

Leírás

Újrahasznosított univerzális címkék LR3427-10 105 x 74 mm méretben az AVERY ZWECKFORM-tól. Tökéletes pl. reklámanyagok aktualizálására, vagy csomagcímkék nyomtatásához (80 db címke/10 Ív). A címke felső anyaga 100% klórmentesen fehérített, újrahasznosított papírból készült, a "Blauer Engel" ökocímke tanúsítvánnyal és egy környezetbarát, vízbázisú ragasztóval. A gyártás során kevesebb a kibocsátás, és a gyártási hulladékot teljes mértékben újrahasznosítják.
Az Avery Zweckform éghajlat-semleges vállalat 2014 óta csak zöld villamos energiát/gázt használ. A vállalat Oberlaindern/Bajorország területén végzett kutatása, fejlesztése, gyártása, logisztikája és adminisztrációja garantálja a legmagasabb minőségi előírásokat, magas környezetvédelmi megfelelőséget és rövid szállítási útvonalakat. Németországban készült.
Könnyen leválasztható és használható az egyedi QuickPEEL technológiának köszönhetően. Garantált elakadásmentes nyomtatás minden szabványos lézernyomtatón. A problémamentes nyomtatást a TÜV SÜD garantálja. Gyors és egyszerű: tervezze meg és nyomtassa ki címkéit az ingyenes Avery Zweckform sablonokkal a Design & Print online tervezőben a www.avery-zweckform.eu/print webhelyen, vagy a Microsoft® Office csomagba integrált alapvető sablonokkal. A 100%-ban klórmentesen fehérített, újrahasznosított címkepapír „Blue Angel” ökocímkével rendelkezik, a környezetbarát ragasztó vízbázisú.
A klímasemleges Avery Zweckform cég már 2014 óta kizárólag zöld áramot/gázt használ. A kutatás, fejlesztés, termelés, logisztika és adminisztráció a cég oberlaindern-i/bajorországi telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási útvonalakat. Németországban készült.

Tulajdonságok

Méret105 x 74 mm
Tartalom80 címke / 10 oldal
Nyomtató típusaTintasugaras, Lézer B/W, Színes lézer
SzoftverkódLR3427
Ragasztó típusatartós
Színtörtfehér
Alapanyagpapír
Formanégyszögletes
FormátumA4
KörnyezetbarátKék Angyal minősítés, újrahasznosított anyagból készült, Made in Germany, klórmentes eljárással fehérített
TanusítványokTÜV minősítés