Univerzális címkék a ultragrip, 70 x 36 mm, Tintasugaras, Lézer B/W, Színes lézer, A4

6602
Tartalom1.560 címke / 65 oldal
Univerzális címkék 6602 Tartalom: 1.560 címke / 65 oldal
Univerzális címkék 6602
Univerzális címkék 6602 70 x 36 mm
Univerzális címkék 6602 Tartalom: 1.560 címke / 65 oldal
Univerzális címkék 6602
Univerzális címkék 6602 70 x 36 mm
  • Fehér papírcímkék 50+15 íves takarékos csomagban
  • Pontos nyomtatásadagolás és garantált elakadásmentesség az innovatív ultragrip technológiának köszönhetően
  • Egyszerű és gyors címkézés az ingyenes online címketervezőnkkel
  • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősségteljesen kezelt erdőkből származó papír, tartós ragasztóval
  • Ideális sokrétű felhasználásra, pl. mappák címkézésére, címzésre, rendszerezésre és jelölésre
Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform 6602 cikkszámú, gazdaságos csomagolású, fehér univerzális címkék 50+15 lapot tartalmazó, 70 x 36 mm-es méretben, abszolút megbízhatóan, tartósan erős tapadással ragadnak papírra, kartonra, üvegre és számos szabványos szintetikus anyagra. A címkék elsődleges megoldást jelentenek a papírok, dokumentumok és sok más irat feliratozásához az irodában, a távmunkában és a háztartásban egyaránt. Ez a méret különösen ajánlott címzésre (1.560 címke/csomag).

Az ultragrip® rendkívül hatékony: az innovatív ultragrip® technológia a címkék lapján érezhető mintázattal biztosítja a rendkívül pontos és tökéletesen elakadásmentes nyomtatási folyamatot. A TÜV Süd által lézernyomtatókhoz rendszeresen tesztelve és tanúsítva. Ideális körlevelek és nagyobb nyomtatási mennyiségek nyomtatásához is. Minden lézer- és tintasugaras nyomtatóhoz alkalmas. Ez lehetővé teszi a hatékony és stresszmentes munkavégzést, és szabadidőt biztosít az igazán fontos dolgokra.

Nyomtassa ki elképzeléseit - egyszerűen és professzionálisan: nyomtassa ki az Avery Zweckform címkéket az ingyenes online címketervezőnkkel a www.avery.eu/print oldalon. Készítse el saját címketervét ingyenes szoftverünkkel, válasszon egyet a könnyen testreszabható tervezési sablonok közül nagy és sokoldalú választékunkból, vagy egyszerűen töltse fel meglévő tervét, majd csak nyomtassa ki. Így gyorsan és egyszerűen készíthet professzionális megjelenést.

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használ 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási utakat. A címkék felső anyaga FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelős erdőgazdálkodásból származó papírból készül.

Tulajdonságok
Méret70 x 36 mm
Tartalom1.560 címke / 65 oldal
Nyomtató típusaTintasugaras, Lézer B/W, Színes lézer
Szoftverkód3475
Ragasztó típusatartós
Színfehér
Alapanyagpapír
Tartozékokultragrip
Formanégyszögletes
FormátumA4
fenntarthatósági termékFSC, klórmentes eljárással fehérített
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható
TanusítványokTÜV minősítés