újrahasznosított címke_felhaszn

Újrahasznosított papírcímkék

tintasugaras- és lézernyomtatóhoz

A címke felső anyaga 100%-ban újrahasznosított papírból készül, mert a környezetvédelem évtizedek óta szívügyünk.

Termékkínálatunkban ökológiailag előállított termékek is megtalálhatóak, melyeket teljesen kibocsátásmentesen gyártunk Bajorországban. A papíranyagot klórmentes eljárással fehérítjük, és vízzel oldható ragasztót használunk a gyártás során. Utóbbi egyébként az összes többi etikettcímkére is érvényes. A termékek csomagolása természetesen újrahasznosított kartonból készül. 

Íróasztal_környezetbarát_iroda

Újrahasznosított anyagokból készült címkéink

A címke felső anyaga 100%-ban újrahasznosított papírból készül

Az Avery Zweckform elkötelezte magát a matricák környezettudatos gyártása mellett, és büszke újrahasznosított anyagokból készült, természetesen fehérített címkéire, melyek felső rétege 100%-ban papírhulladékból kerül újrahasznosításra. A címkék csomagolása újrahasznosított karton. Ezen címkék gyártásakor a papírhulladék újra felhasználásra kerül - mindenféle minőségi és árbeli hátrány nélkül. A fenntartható és környezetbarát termelés tökéletes példája!

Segítsünk a környezetünkön!

újrahasznosított címke_felhaszn

Tudta-e, hogy …

Tudta, hogy minden ember évente körülbelül 15 fának megfelelő mennyiségű papírt használ el? Viszont egy tonna papír újrahasznosítása 17 fát, több mint 300 liter olajat, 3,2 köbméter hulladéklerakó helyet és 4100 kilowatt energiát takarít meg!

Annak ismerete, hogy az irodában tanúsított viselkedésünk hogyan hat a környezetre, segít felismerni, mennyire fenntartható módon változtathatunk valamin a környezetbarát termékek használatával.

újrahasznosított_termék_iroda_asztal

Az újrahasznosított anyagokból készült címkék használata a következő előnyökkel jár:

  • 100% papírhulladék és újrahasznosított karton csomagolás
  • Vízzel oldható, környezetbarát ragasztóval
  • Klórmentes eljárással fehérített
  • Az egyedülálló QuickPEEL ™ technológiának köszönhetően könnyen eltávolítható

Tudta, hogy az Avery Zweckform környezetbarát termékek egész sorát kínálja? Nézze meg, hogyan tehet többet a környezetért az Avery Zweckform segítségével?