Ellenőrző etikett címkék, plakettek

Előnyomott és nyomtatható formában is

Környezetbarát
Plakettek L7801-10 Tartalom: 480 Tesztjelvények / 10 oldal
Ø 20 mm
480 Tesztjelvények / 10 oldal
Lézer B/W, Színes lézer
Környezetbarát
Plakettek L7802-10 Tartalom: 240 Tesztjelvények / 10 oldal
Ø 30 mm
240 Tesztjelvények / 10 oldal
Lézer B/W, Színes lézer
Környezetbarát
Plakettek L7803-10 Tartalom: 480 Tesztjelvények / 10 oldal
Ø 20 mm
480 Tesztjelvények / 10 oldal
Lézer B/W, Színes lézer
Környezetbarát
Plakettek L7806-10 Tartalom: 240 Tesztjelvények / 10 oldal
Ø 30 mm
240 Tesztjelvények / 10 oldal
Lézer B/W, Színes lézer
Környezetbarát
Plakettek L7804-10 Tartalom: 240 Tesztjelvények / 10 oldal
Ø 30 mm
240 Tesztjelvények / 10 oldal
Lézer B/W, Színes lézer
Környezetbarát
Plakettek L7805-10 Tartalom: 480 Tesztjelvények / 10 oldal
Ø 20 mm
480 Tesztjelvények / 10 oldal
Lézer B/W, Színes lézer
Nem A4 plakettek 6933
Ø 20 mm
120 címke / 8 oldal
kézzel írható
Környezetbarát
Ellenőrző címkék évszámmal, hamisíthatatlan 6946-2026 Tartalom: 80 Tesztjelvények / 10 oldal
Ø 30 mm
80 Tesztjelvények / 10 oldal
Kézzel írható
Pruefplaketten_2019_20mm_Abziehsicher_anw

A leltározáson túlmenően a legtöbb vállalat köteles az év végén tárgyi eszköz ellenőrzést is végezni. Ebben az esetben nyilvántartási vagy leltárszámi címkére van szükség annak érdekében, hogy nyomon követhető és nyilvántartható legyen a következő ellenőrzés időpontja. Az Avery Zweckform leltárcímkéi megbízhatóan tapadnak és erős, nehéz igénybevételnek is ellenálló fóliából készülnek. Kétféle megoldást kínálunk: előnyomott, valamint fehér, előre ritzelt, nyomtatható leltár- és ellenőrző címkéket, A4-es íveken.

 

Plakettek: a törvényi előírások szerint tesztelve

előre nyomtatott vagy testreszabható formában

A leltár mellett az év végén a legtöbb vállalatnak a törvényben előírt felszerelés-ellenőrzést is el kell végeznie. Ezután a leltár plaketteket használják azokon az eszközökön, amelyeken a tesztet elvégezték, és megjelölik a következő teszt időpontját is. Az Avery Zweckform plakettjei  megbízhatóan tapadnak és ellenálló speciális fóliából készüének. Kínálatunkban előre nyomtatott plaketteket és egyedileg nyomtatható A4 íveket kínálunk Önnek.

Törvényi előírás: Annak érdekében, hogy Ön tudja, melyik helyzetben melyik plakettet érdemes használnia, szeretnénk néhány alapvető és jogi információt nyújtani a plakettek helyes használatáról. 

Plakettek a VDE szerinti teszteléshez

Minden vállalat köteles az összes elektromos berendezést megfelelő szakemberrel ellenőriztetni, annak megfelelő állapotára vonatkozóan. Minden elektronikus berendezést - mind az üzembe helyezés után, mind az előírt vizsgálati és mérési eljárások szerinti változtatások és kiterjesztések esetén - tesztelni kell, ezzel garantálva a megfelelő és biztonságos működést. A német alkalmazási területre vonatkozó központi előírásokat a VDE, az Elektromos, Elektronikus és Informatikai Szövetség e.V. által kidolgozott DIN VDE szabványok tartalmazzák.

Az európai biztonsági szabványokat folyamatosan egységesítik. Amíg nincs meghatározva egységes biztonsági szabvány, a 0105-100 VDE szabvány figyelembe veszi az összes országosan eltérő biztonsági előírást. Magában foglalja az elektromos berendezések biztonságos használatára és üzemeltetésére vonatkozó jogi kötelezettségeket. De milyen konkrét lépéseket jelentenek a specifikációk? A 0701-0702 számú DIN VDE szabvány leírja, hogyan tesztelik az elektromos készülékeket a gyakorlatban.

Ellenőrzés kész? Az elektromos rendszereken és berendezéseken végzett vizsgálatok azonosításához minőségi plaketteket kínálunk, amelyeken a "Tesztelve a VDE szerint" felirat található. Minden évnek megvan az egyedi színe, így a tesztév egy pillantással felismerhető a szín alapján. Következő teszt dátuma? Egyszerűen csak jelölje be a négyzetet a következő teszt időpontjához.

Plakett a DGUV szerinti teszteléshez

Első a biztonság! A német szociális balesetbiztosítás (DGUV szabály) és a munkáltatói felelősségbiztosítási szövetség törvényi rendelkezései, előírásai és szabályai révén támogatják a munkavállalókat és a vállalatokat abban, hogy egészségesek és biztonságosak legyenek a munkahelyek.

A szakmai szövetségek és az állami balesetbiztosítási alapok egyesülése után a német szociális balesetbiztosítás (DGUV) szervezetének megalakítása érdekében 2014. május 1-jén új munkavédelmi szabályrendszert vezettek be.

A fő cél az, hogy a szabályozások, előírások, információk és alapelvek nagy részét összesítség és érthetőbbé tegyék.

Ennek során a régi neveket újak váltották fel. Például a BGV A3 (az elektromos rendszerek és berendezések baleset-megelőzési szabályozása) DGUV-szabályzattá vált 3.

Helyesen ellenőrizve - megfelelően dokumentálva: DGUV plakettjeink két változatban segítik Önt: vízálló erős dokumentumfilmből vagy leszedhetetlen a manipuláció megakadályozása érdekében. 

Plakettek a BetrSichV szerinti teszteléshez

A munkavédelem a legfontosabb prioritás Németországban. Az ipari biztonságról és egészségvédelemről szóló rendelet (BetrSichV) meghatározza a munkaeszközök és az ellenőrzést igénylő rendszerek működésének védelmi követelményeit. Ide tartoznak a baleset-megelőzési előírások is.

Az ipari biztonságra vonatkozó műszaki szabályok (TRBS) meghatározzák az iparbiztonsági rendelet követelményeit.

Bárki, aki kötelességtudóan karbantartja és ellenőrzi munkaeszközeit és rendszereit, a címkézés terén is szem előtt tartja a csúcsminőséget. A "BetrSichV szerint tesztelt" plakettjeink a legjobb anyagminőséget kínálják a legalacsonyabb áron.

Plakettek a következő teszt időpontjának megjelöléséhez

Ezek a strapabíró plakettek 6 éves ciklussal különösen alkalmasak a következő teszt vagy karbantartási dátum megbízható megjelölésére.

A plakettek kétféle anyagban és két méretben kaphatók: különösen időjárásálló, tartósan felragasztható vinilfólia vagy lehúzható fólia. Így biztosítja a megbízható tesztdokumentációt, de minőségbiztosítási és karbantartási folyamatokhoz is megfelelő.

Plakettek évszámmal

A törvény előírja az eszközök rendszeres ellenőrzését.

Az évente változó színek megkönnyítik az ellenőrzést. Egyértelműen látható az előző teszt ideje és a következő teszt esedékessége. 

Az évszámmal jelölt plakettek ideálisak az Eletro tesztekhez (elektromos tesztjelvények).

A BGV A3 jóváhagyási plakettje

Új szabályrendszer: A BGV A3-t 2014. május 1-jén felváltotta a DGUV szabályrendszere.

Ennek eredményeként új megjelölési és számrendszer létezik a DGUV szabályozása szerint. A BGV megnevezés azóta elavult, és az előző tesztjelvények fennmaradó készletei már nem felelnek meg a jelenlegi állapotnak.

A régi megnevezésű plakettek továbbra is használhatók, ezeket nem kell kicserélni vagy megsemmisíteni.

Azonban a kompetencia és az aktualitások megtartása érdekében javasoljuk, hogy váltson át a DGUV ellenőrző jelvényekre az új számozási és betűkészlet-rendszerrel.

Teremtsen biztonságot az Avery Zweckform plakettjeivel. Ajánljuk!

Előre nyomtatott plakettek

Optimális termék minden igényhez. A berendezés tesztelését megkönnyítik a kis kiszerelésű, előre kinyomtatott tesztjelvények.

Ezeket a termékeket az "év" és a "következő teszt dátum" felirattal kínáljuk kék, piros, zöld és sárga színben. Az anyag kiváló minősége miatt ezek a tesztjelvények nagyon tartósak és strapabíróak.

Plakettek egyedi nyomtatáshoz

Plakettek A4 íveken. Az eszközök karbantartása és ellenőrzése, valamint az ellenőrzési dokumentáció elkészítése - ez a mindennapi munkája? Akkor most van egy új, költséghatékony megoldás az Ön számára, amely számos más előnyt kínál.

A probléma: Hagyományos jelölésekkel: Csak nagy számban olcsók és sokáig tart a beszerzésük 

A megoldás: Készítse el egyedi a tesztjelvényeit - azonnal, bármikor és bármilyen mennyiségben, a legjobb minőségben, mellyel pénzt takaríthat meg. 

Ingyenes sablonok a plakettekhez

Használja ingyenes sablonjainkat a plakettek tervezéséhez. A plaketteket testreszabhatja igényei szerint, majd a saját számítógépén kényelmesen kinyomtathatja a minőségi címkeívekre. Tervezze meg saját plakettjeit, például a vállalat nevével és telefonszámával. Ez ilyen egyszerű: válassza ki az Ön számára megfelelő sablont, nyomtassa ki a hozzáillő címkeívre - kész is!