Banner_think_and_care_CSR

Fenntarthatóság az Avery Zweckformnál

Öko? Természetesen!

A fenntarthatóság az Avery Zweckform egyik prioritása. Ez nem csak a "Péntekek a jövőért" mozgalom hozománya, de évtizedek óta így van. Évek óta hajtunk végre különféle intézkedéseket a vállalat minden területén, a fenntartható termeléstől az üzleti és személyzeti menedzsmenten át. Fontos számunkra az átláthatóság: nyitottak szeretnénk maradni azokra az eredményekre is, amelyek felé már elindultunk és az újdonságokra egyaránt, melyek még előttünk állnak a fejlesztés terén. Itt még többet tudhat meg tevékenységeinkről a fenntarthatóság érdekében.

Alapvető céljaink az ökológiai és társadalmi felelősségvállalás területén

Fenntartható termékek és csomagolás

Célunk, hogy 2025-ig minden Avery Zweckform termék megfeleljen a meghatározott fenntarthatósági kritériumoknak, termékeink ökológiai lábnyomának folyamatos minimalizálásával.

Tudjon meg többet

2_eletciklus

A címkék fenntartható használata és ártalmatlanítása

Támogatjuk ügyfeleinket az Avery Zweckform termékek felelősségteljes és környezetkímélő felhasználásában és ártalmatlanításában életciklusuk során.

Tudjon meg többet

3_kozosseg

Társadalmi felelősségvállalás

Alkalmazottainknak modern és rugalmas munkakörülményeket teremtünk, melyek eleget tesznek a modern társadalom ökológiai és társadalmi kérdéseinek.

Tudjon meg többet

4_kornyezet

Klímasemlegesek vagyunk

A Felső-Bajor gyártó és adminisztrációs központunk rendkívül alacsony üvegházhatású gázokat kibocsátó , 1144-es tanúsítvánnyal rendelkező, klímasemleges vállalat.

Tudjon meg többet