Fenntarthatósági Díj 2018

A Focus Money és a ServiceValue közös tesztje alapján // 465.000 fogyasztói értékelés // az Avery Zweckform a "fenntarthatóság iránti elkötelezettség díjazottja" kiemelkedő minősítéssel

2018-03-23

Oberlaindern. Melyik németországi vállalat vállal társadalmi, gazdasági és ökológiai felelősséget egyszerre? A Focus Money Deutschland Test és a ServiceValue elemző cég 2018 elején vizsgálta ezt a kérdést. 117 iparág 1448 vállalatát vizsgálták meg alaposabban, és több mint 465 000 fogyasztói minősítést használtak fel a vizsgálat során. A tanulmány szerint a megkérdezett fogyasztók több mint 70 százaléka hajlandó ajánlani egy vállalatot, ha a  fenntarthatóság szempontjából a vállalat pozitív értékelést kap. 

Az Avery Zweckform az egyik tesztgyőztes az irodai és írószeriparban, kiemelkedő minősítéssel a „Fenntarthatóság iránti Elkötelezettség Díj nyertese” címet kapta. A német márkanév az egyetlen címke- és nyomtatványkönyv-gyártó a díjazottak között. A tanulmány eredményeit 2018. március 17-én tették közzé.

"Nagyon örülünk, hogy a fogyasztók észreveszik és tiszteletben tartják a fenntarthatóság iránti nagy elkötelezettségünket" - magyarázza Peter Sperl, Avery Zweckform közép-európai ügyvezető igazgatója. "Többek között cégünk bajorországi telephelyén kibocsátásmentesen gyártunk címkéket és nyomtatványokat, használunk FSC vagy Blue Angel tanúsítvánnyal rendelkező papíranyagot és újrahasznosítjuk a termelési hulladékot." Ezenkívül a gyártó szociálisan is elkötelezett, 13 éve foglalkoztatja és integrálja a fogyatékossággal élőket, például a vállalat oberlaindern-i műhelyeiben. „Az ökológiai és társadalmi elkötelezettség szerves részét képezi vállalati kultúránknak. A díj arra ösztönöz minket, hogy következetesen folytassuk ezt az utat ”- erősítette meg Peter Sperl.

Az Avery Zweckform GmbH az innovatív technológiák és termékmegoldások terén vezető szerepet tölt be a számítógéppel nyomtatható adathordozókkal kapcsolatban. Az Avery Zweckform, a Z-Design és a Chronoplan sikeres márkanevek alatt a vállalat több mint 2000 terméket kínál irodai és otthoni, szakmai és egyéni munkavégzéshez, valamint piacvezető a címkék, a bevont papírok és a nyomtatványkönyvek terén. A cég székhelye Münchentől délre, Oberlainderben található. A vállalat elsősorban német központjában gyárt és ott egy új, ultramodern disztribúciós központba fektetett be, amely új normákat állít fel a logisztika területén. Az Avery Zweckform GmbH a CCL Industries Inc., Toronto (Kanada) része.

További információk, képek és termékminták

Menyesch Public Relations GmbH, Kattrepelsbrücke 1, 20095 Hamburg
Claudia Twelsiek
Telefon +49 (0) 40 36 98 63-0, Fax +49 (0) 40 36 98 63-10
E-Mail: avery-Zweckform [at] m-pr .de
 

Avery Zweckform GmbH
Postfach 12 52, 83602 Holzkirchen
Telefon +49 (0) 80 24-6 41-0, Fax +49 (0) 80 24-5611
Website: www.avery- Zweckform.com