Avery Design & Print

Tervezze meg címkéit az Avery Zweckform Design & Print szoftverrel

Tervezze meg most Nézze meg a demó videót

Az elmentett projektek eléréséhez kattintson ide!

Már regisztrált, és szeretné megnyitni elmentett sablonjait?


A felhasználói fiókhoz / bejelentkezés

Kattintson ide a sablonokhoz

Hol találom a szoftver kódot?

Ingyenes címkeszerkesztő szoftver az Avery Zweckformtól

Egyszerű és ingyenes: tervezze meg és nyomtassa ki a címkéket online, saját kezűleg

software guide

Ingyenes címketervező

Kifejezetten az Avery Zweckform termékekhez tervezve

Kifejezetten az Avery Zweckform termékekhez tervezve

100%-os elégedettségi garancia

A címkék önálló tervezése még soha nem volt ilyen egyszerű: az ingyenes címketervező szoftver pontosan illeszkedő üres sablonokat és előre megtervezett formaterveket kínál minden Avery Zweckform termékhez, például iratrendező címkékhez, címzés címkékhez, névjegykártyákhoz és leltárcímkékhez. A sablonok lehetővé teszik, hogy termékeinkre pontosan illeszkedő címkéket nyomtasson gyorsan és színvonalasan. Garantáltan tökéletes nyomtatási eredmény!

Vonalkódok és QR-kódok

Vonalkódok és QR-kódok

Készítsen vonal- és QR-kódokat

A szoftverrel vonalkódokat és QR-kódokat, valamint sorozatszámot hozhat létre. A címketervezővel nemcsak különálló címkéket tervezhet önállóan, hanem egész íveket is. Egyszerűen adjon egyéni QR- és vonalkódokat a termékcsomagolás címkéihez, vagy adjon sorozatszámot az árcímkékhez.

Szoftver címkék tervezéséhez és nyomtatásához

Tervezze meg saját címkéit ingyen - ezt kínálja az Avery Design & Print:

Ingyenes sablonok

Személyesítse meg bármely, szakszerűen megtervezett sablonunkat, hogy ötletei életre keljenek. Valamennyi nyomtatható termékhez kínálunk üres, biankó sablonokat is, amelyeket alapként használhat egyedi tervezésekhez.

Képek hozzáadása és szerkesztése

Válasszon a nagyméretű képtárunkból, vagy töltse fel saját képeit. Intuitív szerkesztő eszközeink segítségével a képeket a megfelelő méretre és pozícióba állíthatja, vagy akár ki is vághatja azokat.

Szövegszerkesztés

Könnyedén adhat hozzá félköríves, kör alakú vagy ovális szövegelemeket, vagy alakíthatja a szövegrészeket tetszése szerint. Hozzon létre tökéletes designt a betűtípusok széles választékának segítségével és tipográfiai eszközökkel.

Sorozatnyomtatás

A szoftver sorozatnyomtatási/körlevél funkciót is kínál, pl. címzés címkék nyomtatásához. Egyszerűen importálhatja az elérhetőségi és egyéb egyszerű változókat tartalmazó adatokat a címzés címkékre és egyéb termékeinkre történő nyomtatáshoz.

Vonalkód generátor

Hozzon létre egyedi vonalkódokat vagy QR-kódokat a termékek csomagolásán található címkékhez, vagy bármely más információhoz.

Könnyű hozzáférés

Avery projektek gyors online mentése egyszerű szerkesztéshez, újrakészítéshez vagy megosztáshoz bármilyen eszközről bármilyen webböngésző segítségével.

Software banner wide

Az Avery Zweckform címketervező programja ingyenes, online elérhető, és Mac és Windows rendszerre egyaránt alkalmas. Nem kell letöltenie semmit, és közvetlenül az Avery Design & Print programmal kezdheti el a munkát. A címkék saját tervezéséhez szükséges összes sablon szintén kompatibilis Mac és Windows rendszerrel, valamint azonnal elérhető.

A Zweckform címkeszoftverrel ingyenesen és online tervezhet címkéket - bármikor. Ezenkívül az Avery Design & Print segítségével megtervezhet és nyomtathat névjegykártyákat, üdvözlőlapokat, pólókat és az Avery termékcsalád számos más termékét.

Ha egyedi dizájnt készít a címkék tervezésekor, ezeket könnyen elmentheti a címketervező szoftverben anélkül, hogy le kellene töltenie a számítógépére. Sablonjai mindig elérhetők az Avery Design & Print programban - akár PC-n, akár táblagépen vagy mobiltelefonon. Így mindig ott folytathatja a címketervezést, ahol abbahagyta.

GYIK - Gyakran ismételt kérdések a címkék egyedi tervezéséről

Ahhoz, hogy saját kezűleg tervezhesse meg a címkéit, különböző módszerek léteznek. Az egyik mód a speciális tervezőprogramok használata, amelyek lehetővé teszik, hogy professzionális címkéket tervezzen önállóan. Ehhez használhatja az Avery Design & Print címketervező programunkat a címkék megtervezésére és nyomtatására. Ez teljesen ingyenes. Egy másik lehetőség a kész címkesablonok használata. Itt is számtalan különböző sablont kínálunk, amelyek segítségével saját címkéket tervezhet - akár irodai rendszerezéshez (pl. iktatócímkék), Corona-címkékhez, házi készítésű termékekhez (pl. lekvárok, befőttek, stb.), speciális alkalmazásokhoz (pl. ellenőrző címkék, leltárcímkék) vagy szezonális témákhoz (pl. karácsony, húsvét). Ezeket a sablonokat saját igényeihez igazíthatja, valamint külön módosíthatja a szöveget és a formát.

Különböző programok állnak rendelkezésre, amelyekkel saját maga tervezheti meg a címkéket. Weboldalunkon az Avery Design & Print teljesen ingyenes online szoftvert kínáljuk erre a célra. Ez lehetővé teszi, hogy online tervezzen és nyomtasson címkéket. Mindössze annyit kell tennie, hogy először kiválasztja a terméket, vagy megadja a megfelelő cikkszámot. A második lépésben kiválaszthat egy tervezési sablont, és azt tetszése szerint alakíthatja, vagy létrehozhatja egyedi tervét. Ezután kinyomtathatja a címkéket a saját nyomtatóján, és azonnal használhatja őket.