Avery® Design & Print

Ingyenes tervező szoftver az Ön számára - termékeink egyszerű tervezése és nyomtatása

Akár a praktikus letölthető verzión keresztül, akár online szeretné használni az ingyenes Avery Zweckform tervezőszoftvert , praktikus megoldást kínál otthon és az irodában egyaránt - számítógépen, Mac -en vagy akár táblagépen. Minden Avery Zweckform  címkéhez üres, valamint előre tervezett sablonokat kínálunk, például címzés címkékhez, névjegykártyákhoz, privát meghívókhoz és egyedi szórólapokhoz. Könnyen és gyorsan tudja létrehozni és kinyomtatni a saját designjait. Egyszerűen tökéletes!

adpo

Címkék, névjegykártyák és egyéb termékeink megtervezésére szofteverünk a következő lehetőségeket kínálja:

Szövegek létrehozása

Készíthet teljes és félköríves szövegeket és szabadon formázhatja azokat.

Grafikai elemek, képek és logók

Importálhat bármilyen szabvány grafikai formátumot (jpg, png stb.) vagy akár korábban létrehozott Design Pro felhasználói fájlokat (* .zdl-fájlok), és felhasználhatja őket a tervezéshez. Színeket adaptálhat a beillesztett képekből és fényképekből és beállíthatja azok átteszőségét is. A képek és a szövegek igény szerint helyezhetők el bárhol a sablonokon és különböző rétegekként jelennek meg (többrétegű funkció).

Sablonok

Amennyiben inspirációra van szüksége, programunkban több, mint 1000 előre tervezett sablont és kreatív javaslatot ajánlunk Önnek, hogy könnyebbé tegyük munkáját. Minden nyomtatható termékünkhöz kínálunk üres sablonokat is, alapot adva ezzel saját elképzelései megvalósítására.

Mentés

Elmentheti és újra felhasználhatja korábban létrehozott munkáit az Avery® Design & Print fiókjában a jövőbeni projektekhez. Frissítheti vagy szinkronizálhatja az új Avery Zweckform termékek és sablonok terveit egyetlen kattintással. A kész design más Avery Zweckform termékekhez is igazítható, könnyen feldolgozható és újra felhasználható.

Nyomtatás

A sablonok segítségével pontosan nyomtathat címkékre, névjegyekre és egyéb termékekre - gyorsan és szakszerűen.

Körlevelek és vonalkódok

A szoftver körlevél funkciót is tartalmaz, pl. a levelek megcímzéséhez szükséges címzés címkék nyomtatásához. Vonalkódokat, QR-kódokat és sorszámokat is létrehozhat. Nyomtathat akár egyetlen címkét, valamint teljes címke íveket is a szoftver segítségével.

Áttekintés: ingyenes sablonok és nyomtatási szoftverek

Nyomtassa ki Avery Zweckform termékét - gyorsan és egyszerűen