Avery Design & Print

Tervezze meg címkéit az Avery Zweckform Design & Print szoftverrel

Ingyenes címkeszerkesztő szoftver az Avery Zweckformtól

Egyszerű és ingyenes: tervezze meg és nyomtassa ki a címkéket online, saját kezűleg

Ingyenes címketervező

Kifejezetten az Avery Zweckform termékekhez tervezve

Kifejezetten az Avery Zweckform termékekhez tervezve

100%-os elégedettségi garancia

A címkék önálló tervezése még soha nem volt ilyen egyszerű: az ingyenes címketervező szoftver pontosan illeszkedő üres sablonokat és előre megtervezett formaterveket kínál minden Avery Zweckform termékhez, például iratrendező címkékhez, címzés címkékhez, névjegykártyákhoz és leltárcímkékhez. A sablonok lehetővé teszik, hogy termékeinkre pontosan illeszkedő címkéket nyomtasson gyorsan és színvonalasan. Garantáltan tökéletes nyomtatási eredmény!

Vonalkódok és QR-kódok

Vonalkódok és QR-kódok

Készítsen vonal- és QR-kódokat

A szoftverrel vonalkódokat és QR-kódokat, valamint sorozatszámot hozhat létre. A címketervezővel nemcsak különálló címkéket tervezhet önállóan, hanem egész íveket is. Egyszerűen adjon egyéni QR- és vonalkódokat a termékcsomagolás címkéihez, vagy adjon sorozatszámot az árcímkékhez.

Szoftver címkék tervezéséhez és nyomtatásához

Tervezze meg saját címkéit ingyen - ezt kínálja az Avery Design & Print:

Software banner wide

Az Avery Zweckform címketervező programja ingyenes, online elérhető, és Mac és Windows rendszerre egyaránt alkalmas. Nem kell letöltenie semmit, és közvetlenül az Avery Design & Print programmal kezdheti el a munkát. A címkék saját tervezéséhez szükséges összes sablon szintén kompatibilis Mac és Windows rendszerrel, valamint azonnal elérhető.

A Zweckform címkeszoftverrel ingyenesen és online tervezhet címkéket - bármikor. Ezenkívül az Avery Design & Print segítségével megtervezhet és nyomtathat névjegykártyákat, üdvözlőlapokat, pólókat és az Avery termékcsalád számos más termékét.

Ha egyedi dizájnt készít a címkék tervezésekor, ezeket könnyen elmentheti a címketervező szoftverben anélkül, hogy le kellene töltenie a számítógépére. Sablonjai mindig elérhetők az Avery Design & Print programban - akár PC-n, akár táblagépen vagy mobiltelefonon. Így mindig ott folytathatja a címketervezést, ahol abbahagyta.

GYIK - Gyakran ismételt kérdések a címkék egyedi tervezéséről

Hogyan tervezhetek saját magam címkéket?

Ahhoz, hogy saját kezűleg tervezhesse meg a címkéit, különböző módszerek léteznek. Az egyik mód a speciális tervezőprogramok használata, amelyek lehetővé teszik, hogy professzionális címkéket tervezzen önállóan. Ehhez használhatja az Avery Design & Print címketervező programunkat a címkék megtervezésére és nyomtatására. Ez teljesen ingyenes. Egy másik lehetőség a kész címkesablonok használata. Itt is számtalan különböző sablont kínálunk, amelyek segítségével saját címkéket tervezhet - akár irodai rendszerezéshez (pl. iktatócímkék), Corona-címkékhez, házi készítésű termékekhez (pl. lekvárok, befőttek, stb.), speciális alkalmazásokhoz (pl. ellenőrző címkék, leltárcímkék) vagy szezonális témákhoz (pl. karácsony, húsvét). Ezeket a sablonokat saját igényeihez igazíthatja, valamint külön módosíthatja a szöveget és a formát.

Melyik programban hozhatok létre címkéket?

Különböző programok állnak rendelkezésre, amelyekkel saját maga tervezheti meg a címkéket. Weboldalunkon az Avery Design & Print teljesen ingyenes online szoftvert kínáljuk erre a célra. Ez lehetővé teszi, hogy online tervezzen és nyomtasson címkéket. Mindössze annyit kell tennie, hogy először kiválasztja a terméket, vagy megadja a megfelelő cikkszámot. A második lépésben kiválaszthat egy tervezési sablont, és azt tetszése szerint alakíthatja, vagy létrehozhatja egyedi tervét. Ezután kinyomtathatja a címkéket a saját nyomtatóján, és azonnal használhatja őket.