52094
Tartalom7 matrica / 1 oldal

Karácsonyi matricák "karácsonyi törpék" papír

  • 7 gyönyörű karácsonyi manó matrica 1 ívben
  • Szeretetteljes dekoráció a karácsonyi szezonban
  • Színes, nyomtatott papírmatricák csillogó glitterrel
  • FSC® tanúsítvánnyal: felelős erdőgazdálkodással kezelt erdők
  • Németországban készült
Leírás

Hány karácsonyi manó szorgoskodott a karácsonyfa alatt? Elbűvölően aranyos manók színes nyomtatott karácsonyi matricákon készülnek a csillogó karácsonyra! A színes, vicces gnóm-designokkal és ünnepi csillogással ellátott karácsonyi ajándékcédulák különleges örömet okoznak szeretteidnek, családtagjaidnak és barátaidnak!

A karácsonyi matricák a cuki manókkal nemcsak a kedves ajándékcsomagoláshoz tökéletesek, hanem kártyák és karácsonyi levelek, süteményes zacskók, házi finomságokkal teli befőttesüvegek, ajándékutalványok, adventi naptárak, karácsonyi gömbök, kívánságlisták díszítésére és feliratozására, a karácsonyi vacsoraasztalra, valamint a gyerekekkel való kézműveskedéshez és játékhoz is! A 7 karácsonyi dekorációs matrica csodálatosan színes és csillogó csillámos mintákkal, kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal ellátott papíron teszi még varázslatosabbá a karácsonyt.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Made in Germany! Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).

A Z-Design bizonyított márkaminőséget szállít az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - ebben megbízhat.

Vigyázat: 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas, apró részek lenyelhetők. Tartsa meg a csomagolást.

Tulajdonságok
Alapanyagpapír
Ragasztó típusatartós
Színpiros, fehér, szürke
Formastancolt
Tartalom7 matrica / 1 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany