Karácsonyi névcímke matricák - ajándékkísérő papír

52095
Tartalom4 matrica / 1 oldal
Karácsonyi névcímke matricák  - ajándékkísérő 52095
Karácsonyi névcímke matricák  - ajándékkísérő 52095
Karácsonyi névcímke matricák  - ajándékkísérő 52095
Karácsonyi névcímke matricák  - ajándékkísérő 52095
  • 4 bájos karácsonyi ajándékmatrica 1 íven
  • Szeretetteljes dekoráció a karácsonyi szezonban
  • Színes, nyomtatott papírmatricák csillogó glitterrel
  • FSC® tanúsítvánnyal: felelős erdőgazdálkodással kezelt erdők
  • Németországban készült
Leírás

Ez a nagy ajándék a fa alatt neked vagy nekem szól? Ezek a csodálatos, csillogó karácsonyi matricák az ajándékok felcímkézéséhez segítenek a Mikulásnak, hogy tudja, melyik ajándék kinek szól. A színes nyomtatott ajándékcímkék extra örömet okoznak szeretteidnek, családtagjaidnak és barátaidnak!

A karácsonyi ajándékkísérők nem csak a szeretetteljes ajándékcsomagoláshoz, hanem kártyák és karácsonyi levelek, süteményes zacskók, házi finomságokkal teli befőttesüvegek, ajándékutalványok, adventi naptárak, karácsonyi gömbök, kívánságlisták, karácsonyi kiegészítők díszítésére és címkézésére, vagy a karácsonyi vacsoraasztalra és még sok másra is tökéletesek! A 4 aranyos karácsonyi matrica ajándékok és meglepetések címkézéséhez gyönyörű mintákkal, kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal ellátott papíron, bármilyen tollal könnyen felcímkézhető.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Németországban készült. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).

A Z-Design bizonyított márkaminőséget szállít az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - ebben megbízhat.

Vigyázat: 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas, apró részek lenyelhetők. Tartsa meg a csomagolást.

Tulajdonságok
Alapanyagpapír
Ragasztó típusatartós
Színfehér, piros, szürke
Formanégyszögletes
Tartalom4 matrica / 1 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany