Körcímke szett papír

51051
Tartalom204 matrica / 34 oldal
Körcímke szett 51051 Tartalom: 204 matrica / 34 oldal
Körcímke szett 51051 Ø 48 mm
Körcímke szett 51051 Tartalom: 204 matrica / 34 oldal
Körcímke szett 51051 Ø 48 mm
  • 204 ünnepi, kerek karácsonyi matrica (48 mm átmérőjű) 34 ívből álló készletben
  • Szeretetteljes dekoráció a karácsonyi szezonban
  • Fehér papír és természetes barna Kraft papír matricák
  • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, 100%-ban újrahasznosított papírból készült Kraft-papír
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
Leírás

A nagyinak, Levinek vagy Vera néninek? Ezek a csodálatos, kerek és természetes stílusú karácsonyi matricák az ajándékfeliratozáshoz segítenek a Mikulásnak, hogy tudja, melyik ajándék kinek szól. A tökéletes ajándékcímkéző készlet finom és természetes megjelenésű dizájnnal, természetes barna kraftpapírra vagy egyszerű, elegáns fehér papírra - szerettei, családtagjai és barátai imádni fogják!

A karácsonyi dekormatricák (átmérő 48 mm) nem csak a kedves ajándékcsomagoláshoz tökéletesek, hanem kártyák és karácsonyi levelek, ajándékutalványok, adventi naptárak, karácsonyi gömbök, kívánságlisták, karácsonyi alkalmazások díszítésére és feliratozására vagy a karácsonyi vacsoraasztalra is! Ez a 34 lapos készlet összesen 204 kerek karácsonyi ajándékkísérőt tartalmaz ajándékok és ajándékok címkézéséhez: gyönyörű mintákkal, kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal ellátott papíron. Egyszerűen írja meg tollal.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található, klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok
Alapanyagpapír
Ragasztó típusatartós
Színfehér, barna
Formakerek
MéretØ 48 mm
Tartalom204 matrica / 34 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható