Matrica szett csillagok papír, fényes fólia, fényes papír

Cikkszám
51013
Tartalom556 matrica / 12 oldal
  • 556 arany- és ezüstcsillag matrica 12 íves készletben
  • Szeretetteljes dekoráció a karácsonyi szezonban
  • Kiváló minőségű papírból és fényes papírból készült csillagok
  • Intelligens effektek: csillogó arany és ezüst valamint arany csillámpor
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
  • Matrica szett csillagok 51013 Tartalom: 556 matrica / 12 oldal
  • Matrica szett csillagok 51013
  • Matrica szett csillagok 51013 Tartalom: 556 matrica / 12 oldal
  • Matrica szett csillagok 51013

Leírás

A csillagok úgy tartoznak a karácsonyhoz, mint a tűk a karácsonyfához. Annak érdekében, hogy az ajándékok és a karácsonyi kártyák olyan fényesen ragyogjanak, mint a csillagok karácsony éjjelén, összeállítottunk neked egy készletet a legkelendőbb csillagmatricáinkból: 556 öntapadós, kiváló minőségű csillag ezüst vagy arany fényes papírból, illetve ragyogó csillámmal gazdagítva - csodásan tündöklő és csillogó karácsonyi dekorációhoz!

A karácsonyi dekormatricák mindenre tökéletesek a vidám időszakban: különleges ünnepi karácsonyi ajándékcsomagoláshoz, kártyák és karácsonyi levelek, ajándékutalványok, adventi naptárak, karácsonyi gömbök, kívánságlisták, sütisüvegek és kekszes zacskók díszítéséhez vagy a karácsonyi vacsoraasztalnál - ezek a fénylő csillagok egyszerűen tökéletesek! Ez a készlet összesen 556 karácsonyi matricát tartalmaz 12 lapon, különböző csillagmintákkal, kiváló minőségű papírból.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során is vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található klímasemleges telephelyünkön állítjuk elő (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok

Alapanyagpapír, fényes fólia, fényes papír
Ragasztó típusatartós
Színarany, ezüst
Formacsillag
Tartalom556 matrica / 12 oldal
fenntarthatósági termékMade in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható