Matrica szett csillagok különböző anyagok

51000
Tartalom844 matrica / 20 oldal
Matrica szett csillagok 51000 Tartalom: 844 matrica / 20 oldal
Matrica szett csillagok 51000
Matrica szett csillagok 51000 Tartalom: 844 matrica / 20 oldal
Matrica szett csillagok 51000
  • 844 csillogó karácsonyi matrica 20 íves készletben
  • Szeretetteljes dekoráció a karácsonyi szezonban
  • Kiváló minőségű papírból vagy fóliából készült csillagmatricák
  • Aranycsillagok ragyogó glitterrel vagy csillogó effektekkel
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
Leírás

Nincs karácsony aranycsillagok nélkül. Hogy a karácsonyi ajándékok és kártyák olyan ragyogóak legyenek, mint karácsonykor a csillagos égbolt, összeállítottunk neked egy készletet a legkelendőbb ezüst és arany csillagmatricáinkból: 844 öntapadós karácsonyi matrica ezüst vagy arany fényes papírból, vagy ragyogó csillámmal feljavítva - a csodálatos csillogó és szikrázó karácsonyi dekorációhoz!

A karácsonyi dekormatricák mindenre tökéletesek a vidám évszakban: extra ünnepi karácsonyi ajándékcsomagoláshoz, kártyák és karácsonyi levelek, ajándékutalványok, adventi naptárak, karácsonyi gömbök, kívánságlisták, sütisüvegek és kekszes zacskók díszítéséhez vagy a karácsonyi vacsoraasztalnál - ezek a fénylő csillagok egyszerűen tökéletesek! Ez a készlet összesen 844 karácsonyi matricát tartalmaz 20 lapon, különböző csillagmintákkal, kiváló minőségű papírból.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során is vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található klímasemleges telephelyünkön állítjuk elő (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok
Alapanyagkülönböző anyagok
Ragasztó típusatartós
Színarany
Formacsillag
Tartalom844 matrica / 20 oldal
fenntarthatósági termékMade in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható