Matrica szett, névcímkék fólia, írható

Cikkszám
59983
Tartalom249 matrica / 9 oldal
  • 249 színes névmatrica 9 íves, praktikus készletben
  • Iskolába, óvodába és otthonra: névmatricák a hatékonyabb rendszerezéshez
  • 3 különböző méret 4 színben, extra erős tapadással
  • Ellenálló filmanyag, tartós filccel történő címkézéshez
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
  • Matrica szett, névcímkék 59983 Tartalom: 249 matrica / 9 oldal
  • Matrica szett, névcímkék 59983 Tartalom: 249 matrica / 9 oldal

Leírás

Felejtsd el a káoszt a sok aprósággal az iskolában és az óvodában! Ideális gyerekeknek, szülőknek és pedagógusoknak: névcímkék 4 különböző színben az iskola és az óvoda minden apró tárgyára: praktikus - és gyönyörű - készletünk 3 méretben tartalmaz masszív névmatricákat tollakra, iskolai eszközökre, könyvekre vagy dobozokra - így mindenki tudja, hogy kihez mi tartozik!

Az ellenálló, extra erős öntapadós fóliából készült névmatricák megbízhatóan tapadnak - hogy minden hosszabb ideig rendben legyen. És természetesen nem csak a gyerekeknek szólnak: a névmatricák színt visznek a mindennapokba a háztartásban, a konyhában és az irodában. Ez a 9 íves készlet összesen 249 névmatricát tartalmaz, minden ízlésnek megfelelő, szép, friss színekben, kiváló minőségű fólia anyagból.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok

Alapanyagfólia
Felület (speciális tulajdonság)írható
Ragasztó típusaextra tartós
Színkék, zöld, magenta, narancs
Formastancolt
Termékjellemzőidőjárásállló, vízálló
Tartalom249 matrica / 9 oldal
fenntarthatósági termékMade in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható