Matrica szett "születésnap" papír, dombornyomott

Cikkszám
59981
Tartalom162 matrica / 8 oldal
  • 162 gyönyörű születésnapi matrica 8 íves készletben
  • Ajándékok, kártyák és levelek trendi dekorálására
  • Sok csodálatos minták nagyszerű, élénk színekben
  • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír arany/ezüst/bronz dombornyomással.
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
  • Matrica szett "születésnap" 59981 Tartalom: 162 matrica / 8 oldal
  • Matrica szett "születésnap" 59981
  • Matrica szett "születésnap" 59981 Tartalom: 162 matrica / 8 oldal
  • Matrica szett "születésnap" 59981

Leírás

Boldog születésnapot! Mindig készülj fel családtagjaid, barátaid és kollégáid születésnapjaira. Ez a készlet sokféle, trendi és egészen egyszerűen gyönyörű születésnapi matricát kínál minden ízlésvilágnak!

A trendi dekormatricák nemcsak ajándékcsomagoláshoz, hanem kártyákhoz és levelekhez, ajándékutalványokhoz és házi készítésű ajándékokhoz is remekül használhatóak! Ez a 8 íves készlet összesen 162 születésnapi matricát tartalmaz: számos különböző mintával, kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papíron, szemet gyönyörködtető bronz, ezüst és arany színű fém dombornyomással.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok

Alapanyagpapír
Felület (speciális tulajdonság)dombornyomott
Ragasztó típusatartós
Formastancolt
Tartalom162 matrica / 8 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható