Ovális és nyolcszögletű címke szett texturált papír, strukturált

Cikkszám
51041
Tartalom120 matrica / 30 oldal
  • 120 dekoratív címke (70x51 mm) 30 íves készletben
  • Ideális a konyhában és a háztartásban, a dekoratív címkézéshez
  • Finom címkék törtfehér vászontextúrájú papírból, kézzel könnyen felcímkézhetők
  • FSC® tanúsított papírmatricák, tartós ragasztóval
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
  • Ovális és nyolcszögletű címke szett 51041 Tartalom: 120 matrica / 30 oldal
  • Ovális és nyolcszögletű címke szett 51041
  • Ovális és nyolcszögletű címke szett 51041 Tartalom: 120 matrica / 30 oldal
  • Ovális és nyolcszögletű címke szett 51041

Leírás

Csodálatos rendezettség. Akár tárolóedények, palackok vagy dobozok a konyhában és a háztartásban, ezek a csodálatos ovális és nyolcszögletes matricák gyönyörű toll- és virágkoszorúkkal segítenek a dekoratív rendrakásban. A tökéletes címkéző készlet bájos, természetes dizájnnal, finom, törtfehér, vászon textúrájú papíron!

A címkék (70x51 mm) nem csak a konyhában található mindenféle edény feliratozásához ideálisak, mint például a kamrában található tárolóedények, pl. fűszeres üvegek, lekvárok és egyéb házi készítésű finomságok feliratozásához. De alkalmasak szeretetteljes ajándékcsomagoláshoz, kártyák és levelek díszítésére és címkézésére, a vacsora- és büféasztalra, valamint bármilyen címkézésre az egész házban. Ez a 30 lapos készlet összesen 120 ovális és nyolcszögletű címkét tartalmaz a dekoratív szervezéshez: csodálatosan finom kivitelben, kiváló minőségű, FSC® minősítésű papíron. Egyszerűen írja meg címkéit egy tollal.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található, klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok

Alapanyagtexturált papír
Felület (speciális tulajdonság)strukturált
Ragasztó típusatartós
Színfehér, zöld, barna
Tartalom120 matrica / 30 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható