Ovális és nyolcszögletű címke szett texturált papír, strukturált

51042
Tartalom90 matrica / 30 oldal
Ovális és nyolcszögletű címke szett 51042 Tartalom: 90 matrica / 30 oldal
Ovális és nyolcszögletű címke szett 51042
Ovális és nyolcszögletű címke szett 51042 Tartalom: 90 matrica / 30 oldal
Ovális és nyolcszögletű címke szett 51042
  • 90 dekoratív címke (46x106mm) 30 íves készletben
  • Ideális címkézés rendszerezéséhez és dekoratív feliratozáshoz
  • Finom címkék törtfehér, vászontextúrájú papírból, kézzel könnyen felcímkézhetők
  • FSC® tanúsított papírmatricák, tartós ragasztóval
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
Leírás

Mindig rendezett és szervezett. Legyen szó tárolóedényekről, palackokról vagy dobozokról a konyhában és a háztartásban, ezek a csodálatos ovális és nyolcszögletes matricák gyönyörű toll- és virágkoszorúkkal segítenek a dekoratív rendszerezésben. A tökéletes címkéző készlet bájos, természetes dizájnnal, finom, törtfehér, vászon textúrájú papíron!

A címkék (46x106 mm) nemcsak a konyhában, hanem a kamrában található mindenféle tárolóedények, például fűszeres üvegek, lekvárok és egyéb házi készítésű finomságok feliratozásához is ideálisak. De alkalmasak szeretetteljes ajándékcsomagoláshoz, kártyák és levelek díszítésére és címkézésére, a vacsoraasztalra és a büféasztalra, valamint bármilyen címkézésre az egész házban. Ez a 30 lapos készlet összesen 90 ovális és nyolcszögletű címkét tartalmaz a dekoratív szervezéshez: csodálatosan finom kivitelben, kiváló minőségű, FSC® minősítésű papíron. Egyszerűen írja meg címkéit egy tollal.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található, klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok
Alapanyagtexturált papír
Felület (speciális tulajdonság)strukturált
Ragasztó típusatartós
Színfehér, zöld, barna
Tartalom90 matrica / 30 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható