Tekercses címkék "Homemade" papír

4381
Tartalom600 címke / 1 tekercs
Tekercses címkék "Homemade" 4381
Tekercses címkék "Homemade" 4381 Ø 38 mm
Tekercses címkék "Homemade" 4381
Tekercses címkék "Homemade" 4381 Ø 38 mm
  • 600 gyönyörű "Házi készítésű" matrica házi készítésű finomságokhoz
  • Mindenféle házi készítésű termékhez otthon és a kereskedelemben
  • 6 különböző minta 2 formátumban, finom pasztell színekben
  • Rendkívül gazdaságos nagy kiszerelés 600 eltávolítható matricával egy tekercsen
  • Környezetbarát: FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelős erdőgazdálkodásból származó papírból
Leírás

A Z-Design csodálatos 4381-es kerek/téglalap alakú tekercses címkéi tökéletesek lekvárok, likőrök, mártogatósok, sütemények és sok más házi készítésű finomság feliratozására. 600 db " Homemade" feliratú matrica lágy pasztell színekben, gazdaságos nagy kiszerelésben. A 600 tekercses címke változó mintázattal készül, tekercsenként összesen 3 dizájnnal és 2 formával. A 38 mm átmérőjű vagy 38 x 75 mm-es méret megfelelő helyet kínál a dátum és a kedvenc lekvárja nevének felírására. A tekercses címkék tökéletesek a házi, saját készítésű finomságokhoz, de kereskedelmi célú felhasználásra is ideálisak. A háztartási címkék megbízhatóan tapadnak, ugyanakkor használat után könnyen eltávolíthatóak - így a befőttesüvegek újra felhasználhatóak, ezzel is segítve a környezetet.

A Z-Design 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használnak 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási útvonalakat. A matricák felső anyaga FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik, a papír felelősen kezelt erdőkből származik. Made in Germany.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget biztosít, amire mindig számíthat - a klasszikusoktól a trendi, innovatív termékekig az egész család számára.

Tulajdonságok
Alapanyagpapír
Ragasztó típusavisszaszedhető
Színbarack, pink, narancs
Formanégyszögletes és kerek
MéretØ 38 mm
Tartalom600 címke / 1 tekercs
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosítható