Tekercses matricák papír, dombornyomott

56920
Tartalom150 matrica / 1 tekercs
Tekercses matricák 56920 Tartalom: 150 matrica / 1 tekercs
Tekercses matricák 56920
Tekercses matricák 56920
Tekercses matricák 56920 Tartalom: 150 matrica / 1 tekercs
Tekercses matricák 56920
Tekercses matricák 56920
  • Kiváló minőségű papír, fényes arany dombornyomással
  • 150 matrica, mely a tekercsről könnyen leválasztható
  • Praktikus és erős kartondoboz
  • Ideális ajándékok díszítésére és karácsonyi üdvözlőlapokra
  • Regionálisan gyártott, klímasemleges vállalatnál
Leírás

Hamarosan jön a Mikulás! Ezekkel az ünnepi csillagokkal csodálatosan feldíszítheti házát karácsonyra. Az arany csillag matricák karácsonyi ragyogást varázsolnak ajándékokra, díszekre, csomagolásokra, levelekre vagy kártyákra, lámpásokra, a karácsonyi terítékre.
Ezek a varázslatos karácsonyi csillagmatricák tekercses kivitelben kerülnek forgalomba. Ezért nagyon praktikus a használatuk, egyszerűen távolítsa el a matricákat a tekercsről, mely egy erős, kiváló minőségű kartonadagolóban kap helyet. 150 matrica egy tekercsen, 2 váltakozó mérettel, nagyobb és kisebb arany csillagokkal. A matrica átmérője kb. 25 mm a nagyobb csillagoknál és 13 mm a kisebbeknél. Nagyon jól mutat az ajándékok csomagolásán, az átkötő szalagokon és az ajándék kísérő kártyákon - tökéletes, ha az ajándékot vagy a karácsonyi képeslapot különlegessé varázsolná.
Az Avery Zweckform klasszikus dizájnt kínál a divatos és innovatív termékekhez, természetesen a megszokott és bevált márka minőségben - számíthat ránk.
Környezetbarát: Sokat értünk el! Cégünk 2020 óta rendelkezik klímasemleges tanúsítvánnyal, és 2014 óta csak zöld áramot és gázt használ. A kutatás, fejlesztés, termelés, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorország központjában található. Ily módon nemcsak a legmagasabb minőségi szabványokat tudjuk garantálni, hanem magas környezetvédelmi előírásokat is felállíthatunk, és lehetővé tesszük a rövid szállítási útvonalakat. A klórmentes fehérített címkéket regionálisan és éghajlat-semlegesen állítják elő. Németországban készült.

Tulajdonságok
Alapanyagpapír
Felület (speciális tulajdonság)dombornyomott
Ragasztó típusatartós
Színarany
Formastancolt
Tartalom150 matrica / 1 tekercs
fenntarthatósági termékMade in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosítható