Ultra ellenálló kültéri etikett címkék 210 x 297 mm, Lézer B/W, Színes lézer

B4775-50
Tartalom50 címke / 50 oldal
Ultra ellenálló kültéri etikett címkék B4775-50 Tartalom: 50 címke / 50 oldal
Ultra ellenálló kültéri etikett címkék B4775-50
Ultra ellenálló kültéri etikett címkék B4775-50 210 x 297 mm
Ultra ellenálló kültéri etikett címkék B4775-50 Tartalom: 50 címke / 50 oldal
Ultra ellenálló kültéri etikett címkék B4775-50
Ultra ellenálló kültéri etikett címkék B4775-50 210 x 297 mm
  • Tartós, fehér fóliacímkék erős és tartós tapadással
  • Ellenáll az olajnak, a szennyeződésnek, az UV-nek és a hőmérsékletnek (-40 ° C és +150 ° C között), tenger-/vízálló, nyújtható. Ellenáll a tisztítószereknek, fertőtlenítőszereknek és oldószereknek
  • Környezetbarát: klímasemleges termék, PVC-mentes. Németországban készült
  • Ideális kültéri alkalmazásra, készletek és alapanyagok címkézéséhez a raktárban és a gyártásban, valamint figyelmeztető jelzésekként
  • Alkalmas minden szabványos lézernyomtatóhoz - garantáltan elakadásmentes
Leírás

Az AVERY ZWECKFORM fehér, rendkívül ellenálló kültéri címkéi B4775-50 cikkszámmal. 210 x 297 mm méretben, rendkívül tartós címkék, melyek a legkeményebb körülményeknek is ellenállnak. 50 matt bevonatú fóliacímke nyújtható polietilén anyagból, 50 íven. Erős tapadás, még durva felületeken is. A címkék ideálisak a gyártásban és a raktározásban, a beltéri és kültéri használatra alkalmas tartályokhoz. A tengervízálló címkék rendkívül tartósak, időjárásállóak, olaj-, szennyeződés- és UV - és hőálló (-40 °- +150 ° C) Ezen kívül a mosható címkék ellenállnak a legtöbb oldószernek és tisztítószernek.
Gyors és egyszerű: tervezze meg és nyomtassa ki címkéit az ingyenes Avery Zweckform sablonokkal a Design & Print online tervezőben a www.avery-zweckform.eu/print webhelyen, vagy a Microsoft® Office csomagba integrált alapvető sablonokkal.
Az Avery Zweckform klímasemleges vállalat, már 2014 óta csak zöld villamos energiát/gázt használ. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindernben/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi előírásokat, megfelel a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak. A PVC-mentes fóliából készült címkék klímasemlegesek, az anyag kibocsátását kompenzálják. Németországban készült. A klímasemleges Avery Zweckform cég már 2014 óta kizárólag zöld áramot/gázt használ. A kutatás, fejlesztés, termelés, logisztika és adminisztráció a cég oberlaindern-i/bajorországi telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási útvonalakat. A PVC-mentes fóliából készült címkék klímasemleges módon készülnek, az anyag kibocsátását kompenzálják. Németországban készült.

Tulajdonságok
Méret210 x 297 mm
Tartalom50 címke / 50 oldal
Nyomtató típusaLézer B/W, Színes lézer
SzoftverkódB4775
Ragasztó típusatartós
Színfehér
Felület (speciális tulajdonság)matt
Alapanyagpolietilén (PE)
Négyzetmétertömeg116 g/m²
Termékjellemzőidőjárásállló, hőálló, vízálló, víz- és szennytaszító
Formakerekített sarkú, négyszögletes
FormátumA4
KörnyezetbarátCO2 - mentes, Made in Germany, PVC-mentes