UltraTabs Kis kiszerelés, 50,8 x 38,1 mm, zöld, kék, piros

74754
Tartalom24 darab
UltraTabs 74754
UltraTabs 74754 50,8 x 38,1 mm
UltraTabs 74754
UltraTabs 74754 50,8 x 38,1 mm
  • Stabil, kétoldalas, írható, eltávolítható "UltraTabs" fülek színes "UltraTabs" színben
  • Átlátszó, írható felület színes füllel
  • A legtöbb tollal, ceruzával és filctollal elkenődésmentesen használható
  • Megbízhatóan tapad, ugyanakkor tisztán eltávolítható a dokumentumok sérülése nélkül
  • Tökéletes gyors indexáláshoz / hivatkozáshoz / rendszerezéshez
Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform 50,8 x 38,1 mm-es méretű, színes fülekkel ellátott, átlátszó 74754 cikkszámú "UltraTabs" oldaljelölők megbízhatóan tapadnak és eltávolíthatók anélkül, hogy a dokumentumok megsérülnének vagy a papírról a tinta lekopna. A praktikus jegyzetfülek ideálisak könyvek vagy dokumentumok jelölésére, indexelésére vagy hivatkozásokra - egyszerűen tökéletesek az otthoni/személyes szervezéshez az iskolában, az egyetemen, a munkahelyen és a háztartásban.
Az UltraTabs átlátszó, írható felületű anyagból készül, zöld, kék vagy piros színű színes fülekkel. Tökéletes jelöléshez: mindkét oldaluk írható és elkenődésmentes a legtöbb tollal, ceruzával és alkoholos filccel. (24 lap/csomag)

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használnak 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási útvonalakat. A lapok FSC® tanúsítvánnyal rendelkeznek, a papír felelősen kezelt erdőkből származik. A sokoldalú UltraTabs az Avery Zweckform márka legjobb, laboratóriumokban rendszeresen tesztelt és igazolt minőségét kínálja.

Tulajdonságok
AlapanyagPolyester with paper-coated tab
Színzöld, kék, piros
Tartalom24 darab
FormátumKis kiszerelés
fenntarthatósági termékFSC
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosítható