UltraTabs oldaljelölők Kis kiszerelés, 63,5 x 25,4 mm, kék, zöld, rózsa, levendula

74897
Tartalom24 darab
UltraTabs oldaljelölők 74897
UltraTabs oldaljelölők 74897 63,5 x 25,4 mm
UltraTabs oldaljelölők 74897
UltraTabs oldaljelölők 74897 63,5 x 25,4 mm
  • Erős, kétoldalas, írható, visszaszedhető "UltraTabs" oldaljelölők, modern dizájnnal
  • Átlátszó, írható és keskeny kivitelű, színes, mintás füllel
  • Elkenődésmentes a legtöbb tollal, ceruzával és markerrel
  • Megbízhatóan tapad, ugyanakkor tisztán eltávolítható a dokumentumok károsodása nélkül
  • Tökéletes gyors indexeléshez / hivatkozáshoz / rendszerezéshez
Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform 63,5 x 25,4 mm méretű, színes, mintás szélű, 74897 cikkszámú, átlátszó "UltraTabs" oldaljelölői megbízhatóan tapadnak, és eltávolíthatók anélkül, hogy a dokumentumok megsérülnének vagy a papírról a tinta eltávolodna. A praktikus oldaljelölő indexek ideálisak könyvek, dokumentumok vagy tervezők és bullet journal-ok gyors és egyszerű jelölésére, regiszterezésére - egyszerűen tökéletesek az otthoni/személyes rendszerezéshez az iskolában, egyetemen, munkahelyen és háztartásban egyaránt.
Az UltraTabs oldaljelölők átlátszó, írható testtel készülnek, vékony, színes, mintás, kék, zöld, rózsaszín vagy lila színű fülekkel. Tökéletes jelöléshez: a legtöbb tollal, ceruzával és alkoholos markerrel írhatóak és elkenődésmentesek. (24 lap/csomag)

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel kompenzálják. Kizárólag zöld áramot/gázt használnak 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási útvonalakat. A lapok FSC® tanúsítvánnyal rendelkeznek, a papír felelősen kezelt erdőkből származik. A sokoldalú UltraTabs az Avery Zweckform márka legjobb, laboratóriumokban rendszeresen tesztelt és megerősített minőségét kínálja.

Tulajdonságok
AlapanyagPolyester with paper-coated tab
Színkék, zöld, rózsa, levendula
Tartalom24 darab
FormátumKis kiszerelés
fenntarthatósági termékFSC
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosítható