UltraTabs Kis kiszerelés, 63,5 x 25,4 mm, pasztell kék, pasztell rózsaszín, pasztell lila, pasztell zöld

74769
Tartalom24 darab
UltraTabs 74769
UltraTabs 74769 63,5 x 25,4 mm
UltraTabs 74769
UltraTabs 74769 63,5 x 25,4 mm
  • Stabil, kétoldalas, írható, eltávolítható "UltraTabs" lapok pasztellszínekben
  • Átlátszó, írható és keskeny felület, színes füllel
  • A legtöbb tollal, ceruzával és filctollal elkenődésmentesen használható
  • Megbízható tapadás, ugyanakkor tisztán eltávolítható a dokumentumok károsodása nélkül
  • Tökéletes gyors indexáláshoz / hivatkozáshoz / rendszerezéshez
Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform 63,5 x 25,4 mm méretű 74769 cikkszámú, pasztell színű fülekkel ellátott "UltraTabs" átlátszó jegyzettömbök megbízhatóan tapadnak, és eltávolíthatóak anélkül, hogy a dokumentumok megsérülnének vagy a papírról a tinta lekopna. A praktikus jegyzetfülek ideálisak a könyvek, dokumentumok vagy tervezők és bullet journal-ok gyors és egyszerű jelölésére, indexelésére vagy hivatkozásra - egyszerűen tökéletesek az otthoni/személyes szervezéshez az iskolában, az egyetemen, a munkahelyen és a háztartásban.
Az UltraTabs átlátszó, írható felületű anyagból készült, keskeny, pasztell színű fülekkel, kék, rózsaszín, lila vagy zöld színben. Tökéletes jelöléshez: mindkét oldalán írhatók és elkenődésmentesek a legtöbb tollal, ceruzával és alkoholos filccel. (24 lap/csomag)

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használnak 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási útvonalakat. A lapok FSC® tanúsítvánnyal rendelkeznek, a papír felelősen kezelt erdőkből származik. A sokoldalú UltraTabs az Avery Zweckform márka legjobb, laboratóriumokban rendszeresen tesztelt és igazolt minőségét kínálja.

Tulajdonságok
AlapanyagPolyester with paper-coated tab
Színpasztell kék, pasztell rózsaszín, pasztell lila, pasztell zöld
Tartalom24 darab
FormátumKis kiszerelés
fenntarthatósági termékFSC
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosítható