Nyomtathatok-e a névjegykártya termék mindkét oldalára?

Az Avery Zweckform kínálatában megtalálhatóak a mindkét oldalon nyomtatható, Quick&Clean (tökéletesen sima élű) névjegykártyák, tintasugaras- és lézernyomtatókhoz egyaránt. Ezek a névjegykártyák tökéletesek addicionális információk, pl. a vállalat térképen való elhelyezkedése, rövid termék- vagy szolgáltatásinformációk, privát cím vagy akár a vállalati mottó kommunikálásához. Az Avery Zweckform minden két oldalon nyomtatható kártyája, pl. a C32016-10 számú termék is, ennek megfelelően van megjelölve a csomagoláson. Minden egyéb kártya, amely nem tartalmazza ezt a megjelölést, csak egy oldalán nyomtatható.

Az Avery Zweckform nyomtatható üdvözlőlapok mellé csomagolt borítékok szintén nyomtathatóak?

A borítékok nyomtatását az Avery Zweckform nem javasolja. A boríték a záró fül miatt egyenetlen felületű és könnyen papírelakadást okozhat a nyomtatóban, ami kárt okozhat. Közvetlen nyomtatás helyett használhat címzés címkét levelei megcímzéséhez. Kínálatunkban megtalálja a fehér és átlátszó címzés címkéinket tintasugaras és lézernyomtatókhoz egyaránt, különböző méretben.

Tudom-e alkalmazni a széltől-szélig nyomtatást az Avery Zweckform névjegykártyák esetén, a keret nélküli névjegyek létrehozásához?

A legtöbb Avery Zweckform névjegykártya a gyártás során úgy készül, hogy egy oldalra 10 darab névjegykártya férjen; ez azt jelenti, hogy a kártyák hosszanti oldalukon közvetlenül egymás mellett helyezkednek el. Ebben az esetben a kártya széleinek pontos megnyomása igen bonyolult feladat. Mindazonáltal az Avery Zweckform azoknak a felhasználóknak is kínál névjegykártyákat, akik teljes felületet betöltő grafikát szeretnének nyomtatni. Ezek az A4-es lapok oldalanként 8 kártyát tartalmaznak, ahol a kártyák nem érintkeznek egymással. Ezzel a megoldással a névjegyek a széleken túl is nyomtathatók, biztosítva ezzel a teljes felület kitöltését. Próbálja ki a C32015-25 cikkszámú termékünket.

Nyomtatható-e a lézernyomtatóhoz ajánlott termék tintasugaras nyomtatóval?

A lézernyomtatókhoz kifejlesztett termékek különleges hőállóságú bevonattal rendelkeznek. A tintasugaras nyomtató nem nyomtat a lézernyomtató magas hőmérsékletén, ami azt eredményezi, hogy képtelen a tinta elnyelésére. A nyomtatási eredmény így nem felel meg a kívánt minőségnek. Javasoljuk, hogy csak a megfelelő nyomtatókkal nyomtassa termékeinket a rossz minőség elkerülése érdekében. Abban az esetben, ha a termék alkalmas mind a 4 nyomtató típushoz, akkor csak Önön múlik milyen típusú nyomtatót szeretne használni.