Jelölők Ø 60 mm, Lézer B/W, Színes lézer, 220 g/m²

Cikkszám
T2004-10
Tartalom120 darab / 10 oldal
 • Kiváló minőségű, fehér kartonból készült címkék, rögzítő zsinórral kiegészítve
 • Kétoldalas nyomtathatóság a Q&C technológiának köszönhetően teljesen sima élekkel
 • Gyors és egyszerű címkézés az ingyenes online tervezővel
 • Környezetbarát: FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelős erdőgazdálkodásból származó papír
 • Ideális termékcímkézéshez, textíliák és árucikkek címkézéséhez a kiskereskedelmi szektorban és otthon.
 • Jelölők T2004-10 Tartalom: 120 darab / 10 oldal
 • Jelölők T2004-10
 • Jelölők T2004-10 Ø 60 mm
 • Jelölők T2004-10 Tartalom: 120 darab / 10 oldal
 • Jelölők T2004-10
 • Jelölők T2004-10 Ø 60 mm

Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform 60 mm átmérőjű, fehér, kétoldalasan nyomtatható, kerek formátumú T2004-10 címkék nagyon sokoldalúan felhasználhatók. Ideálisak pl. termékcímkeként a kisvállalkozások és független kiskereskedők termékeinek címkézéséhez, függőcímkeként ár- és termékcímkézéshez vagy ajándékcímkeként ajándékcsomagoláskor a kiskereskedelmi ágazatban, textilcímkeként ruházati cikkek címkézéséhez a divatágazatban és magánhasználatra. 120 db szaténozott, ultrafehér kartoncímke 10 lapon, rögzítőzsinórral.

A masszív, fehér kartonból készült, kellemes tapintású, extra jó minőségű függőcímkék mindkét oldalukon nyomtathatóak vagy akár kézzel is írhatók. A szabadalmaztatott Quick&Clean technológiának köszönhetően a címkék tisztán leválaszthatók az ívekről, teljesen sima éleket biztosítva. A rögzítő zsinórokat a csomag tartalmazza. A szatén felületkezelés prémium nyomtatási minőséget biztosít, minden szabványos lézernyomtatóhoz alkalmas.

Nyomtassa ki elképzeléseit - könnyedén és szakszerűen: az Avery Zweckform címkékhez használhatja ingyenes online címketervezőnket a www.avery.eu/print weboldalon. Készítse el saját címke dizájnját ingyenes szoftverünkkel, válasszon egyet a könnyen testreszabható tervező sablonok közül nagy és sokoldalú választékunkból, vagy egyszerűen töltse fel meglévő dizájnját, majd egyszerűen csak nyomtassa ki. Így gyorsan és kényelmesen készíthet professzionális megjelenést.

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használunk 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási utakat. A címkék FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelős erdőgazdálkodásból származó papírból készülnek.

Tulajdonságok

Kártya széletökéletesen sima élek
Négyzetmétertömeg220 g/m²
Nyomtató típusaLézer B/W, Színes lézer
nyomtathatókétoldalas nyomtatás
Tartalom120 darab / 10 oldal
MéretØ 60 mm
Formakerek
Felület (speciális tulajdonság)szatén
Színultra fehér
Alapanyagkarton
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany, klórmentes eljárással fehérített
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható