Négyszögletű címke szett papír

Cikkszám
51052
Tartalom208 matrica / 26 oldal
 • 208 ünnepi karácsonyi matrica (52x33mm) 26 íves készletben
 • A karácsonyi ajándékok szeretetteli címkézéséhez
 • Fehér papírból és natúrbarna Kraft papírból készült matricák
 • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, 100%-ban újrahasznosított papírból készült Kraft papír
 • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
 • Négyszögletű címke szett 51052 Tartalom: 208 matrica / 26 oldal
 • Négyszögletű címke szett 51052
 • Négyszögletű címke szett 51052 Tartalom: 208 matrica / 26 oldal
 • Négyszögletű címke szett 51052

Leírás

Nagyapának, Jázminnak vagy Sanyi bácsinak? Ezek a csodálatos, természetes stílusú karácsonyi matricák az ajándék feliratozásához segítenek a Mikulásnak, hogy tudja, melyik ajándék kinek szól. A tökéletes ajándékcímkéző készlet finom és természetes megjelenésű dizájnnal, természetes barna kraft vagy egyszerű, elegáns fehér papír - szerettei, családtagjai és barátai imádni fogják!

A karácsonyi dekormatricák (52x33mm) nem csak a kedves ajándékcsomagoláshoz tökéletesek, hanem kártyák és karácsonyi levelek, ajándékutalványok, adventi naptárak, karácsonyi gömbök, kívánságlisták, karácsonyi alkalmazások díszítésére és címkézésére vagy a karácsonyi vacsoraasztalra is! Ez a 26 lapos készlet összesen 208 karácsonyi ajándékkísérő címkét tartalmaz ajándékok és meglepetések címkézéséhez: gyönyörű mintákkal, kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal ellátott papíron. Egyszerűen írja meg tollal.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található, klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok

Alapanyagpapír
Ragasztó típusatartós
Színfehér, barna
Formakerekített sarkú, négyszögletes
Tartalom208 matrica / 26 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható