UltraTabs small pack, 63,5 x 25,4 mm, neon zöld, neon pink, neon orange, neon sárga

Cikkszám
74767
Tartalom24 darab
  • Stabil, kétoldalas, írható, eltávolítható "UltraTabs" neon színű, stabil, kétoldalas, írható, eltávolítható lapok
  • Átlátszó, írható és keskeny forma, színes füllel
  • A legtöbb tollal, ceruzával és filctollal elkenődésmentesen használható
  • Megbízható tapadás, ugyanakkor tisztán eltávolítható a dokumentumok károsodása nélkül
  • Tökéletes gyors indexáláshoz / hivatkozáshoz / rendszerezéshez
  • UltraTabs 74767
  • UltraTabs 74767 63,5 x 25,4 mm
  • UltraTabs 74767
  • UltraTabs 74767 63,5 x 25,4 mm

Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform 63,5 x 25,4 mm méretű, neonszínű fülekkel ellátott, átlátszó 74767 cikkszámú "UltraTabs" jegyzettömbök megbízhatóan tapadnak, és eltávolíthatók anélkül, hogy a dokumentumok megsérülnének vagy a papírról a tinta eltűnne. A praktikus jegyzetfülek ideálisak a könyvek, dokumentumok vagy tervezők és bullet journalok gyors és egyszerű jelölésére, indexelésére vagy hivatkozásokra - egyszerűen tökéletesek az otthoni/személyes szervezéshez az iskolában, az egyetemen, a munkahelyen és a háztartásban.
Az UltraTabs átlátszó, írható testből készült, vékony, neonszínű, zöld, narancssárga, rózsaszín vagy sárga színű fülekkel. Tökéletes jelöléshez: mindkét oldaluk írható és elkenődésmentes a legtöbb tollal, ceruzával és alkoholos filccel. (24 lap/csomag)

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használnak 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási útvonalakat. A lapok FSC® tanúsítvánnyal rendelkeznek, a papír felelősen kezelt erdőkből származik. A sokoldalú UltraTabs az Avery Zweckform márka legjobb, laboratóriumokban rendszeresen tesztelt és igazolt minőségét kínálja.

Tulajdonságok

AlapanyagPolyester with paper-coated tab
Színneon zöld, neon pink, neon orange, neon sárga
Tartalom24 darab
Formátumsmall pack
fenntarthatósági termékFSC