UltraTabs Kis kiszerelés, 63,5 x 25,4 mm, fehér

74789
Tartalom24 darab
UltraTabs 74789
UltraTabs 74789 63,5 x 25,4 mm
UltraTabs 74789
UltraTabs 74789 63,5 x 25,4 mm
  • Stabil, kétoldalas, írható, eltávolítható "UltraTabs" fehér színű lapok
  • Átlátszó, írható és keskeny forma, fehér füllel
  • A legtöbb tollal, ceruzával és filctollal elkenődésmentesen használható
  • Megbízható tapadás, ugyanakkor tisztán eltávolítható a dokumentumok károsodása nélkül
  • Tökéletes gyors indexáláshoz / hivatkozáshoz / rendszerezéshez
Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform 63,5 x 25,4 mm méretű 74789 cikkszámú "UltraTabs" átlátszó jegyzettömbök fehér füllel megbízhatóan tapadnak és eltávolíthatók anélkül, hogy a dokumentumok megsérülnének vagy a papírról a tinta lekopna. A praktikus jegyzetfülek ideálisak a könyvek, dokumentumok vagy tervezők és bullet journalok gyors és egyszerű jelölésére, indexelésére vagy hivatkozásokra - egyszerűen tökéletesek az otthoni/személyes szervezéshez az iskolában, az egyetemen, a munkahelyen és a háztartásban.
Az UltraTabs átlátszó, fehér fülekkel ellátott, írható anyagból készült. Tökéletes jelöléshez: mindkét oldalán írható, és a legtöbb tollal, ceruzával és tartós filccel elkenődésmentesen használható. (24 lap/csomag)

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák. Kizárólag zöld áramot/gázt használnak 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási útvonalakat. A lapok FSC® tanúsítvánnyal rendelkeznek, a papír felelősen kezelt erdőkből származik. A sokoldalú UltraTabs az Avery Zweckform márka legjobb, laboratóriumokban rendszeresen tesztelt és igazolt minőségét kínálja.

Tulajdonságok
AlapanyagPolyester with paper-coated tab
Színfehér
Tartalom24 darab
FormátumKis kiszerelés
fenntarthatósági termékFSC
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosítható