UltraTabs oldaljelölők Kis kiszerelés, 63,5 x 25,4 mm, arany, rose gold, ezüst, réz

74786
Tartalom24 darab
UltraTabs oldaljelölők 74786
UltraTabs oldaljelölők 74786 63,5 x 25,4 mm
UltraTabs oldaljelölők 74786
UltraTabs oldaljelölők 74786 63,5 x 25,4 mm
  • Erős, kétoldalas, írható, visszaszedhető "UltraTabs" oldaljelölők, fémhatású mintával
  • Átlátszó, írható test fémhatású füllel
  • Elkenődésmentes a legtöbb tollal, ceruzával és markerrel
  • Megbízhatóan tapad, ugyanakkor tisztán eltávolítható a dokumentumok károsodása nélkül
  • Tökéletes gyors indexeléshez / hivatkozáshoz / rendszerezéshez
Leírás

Minőség a címkeszakértőtől: az Avery Zweckform 63,5 x 25,4 mm méretű, fémhatású, színes szélekkel kivitelezett, 74786 cikkszámú átlátszó "UltraTabs" oldaljelölői megbízhatóan tapadnak, és eltávolíthatók anélkül, hogy a dokumentumok megsérülnének vagy a papírról a tinta eltávolodna. A praktikus oldaljelölő indexek ideálisak könyvek, dokumentumok vagy tervezők és bullet journal-ok gyors és egyszerű jelölésére, regiszterezésére - egyszerűen tökéletesek az otthoni/személyes rendszerezéshez az iskolában, egyetemen, munkahelyen és háztartásban egyaránt.
Az UltraTabs oldaljelölők átlátszó, írható testtel készülnek, vékony arany, rozéarany, ezüst vagy réz színű fémhatású színes lapfüllel. Tökéletes jelöléshez: a legtöbb tollal, ceruzával és alkoholos markerrel írhatóak és elkenődésmentesek. (24 lap/csomag)

Think & Care - Az Avery Zweckform 2020 óta klímasemleges: a vállalat telephelyének üvegházhatású gázkibocsátását tanúsított klímavédelmi projektekkel kompenzálják. Kizárólag zöld áramot/gázt használnak 2014 óta. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat Oberlaindern/Bajorországban található telephelyén garantálja a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi szabványokat, valamint a rövid szállítási útvonalakat. A lapok FSC® tanúsítvánnyal rendelkeznek, a papír felelősen kezelt erdőkből származik. A sokoldalú UltraTabs az Avery Zweckform márka legjobb, laboratóriumokban rendszeresen tesztelt és megerősített minőségét kínálja.

Tulajdonságok
AlapanyagPolyester with paper-coated tab
Színarany, rose gold, ezüst, réz
Tartalom24 darab
FormátumKis kiszerelés
fenntarthatósági termékFSC
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosítható