Körcímke szett papír

Cikkszám
51039
Tartalom204 matrica / 34 oldal
  • 204 kerek címke (48 mm átmérőjű) 34 íves készletben
  • Ideális a konyhában és a háztartásban, a dekoratív címkézéshez
  • Fehér papír és természetes barna Kraft papír matricák a címkézéshez
  • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír, barna Kraft papír, 100%-ban újrahasznosított
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
  • Körcímke szett 51039 Tartalom: 204 matrica / 34 oldal
  • Körcímke szett 51039 Ø 48 mm
  • Körcímke szett 51039 Tartalom: 204 matrica / 34 oldal
  • Körcímke szett 51039 Ø 48 mm

Leírás

A rendezettség is lehet nagyon dekoratív. Legyen szó tárolóedényekről, palackokról vagy dobozokról a konyhában és a háztartásban, ezek a gyönyörű, kerek, természetes megjelenésű matricák segítenek a dekoratív rendrakásban. A tökéletes címkéző készlet természetes, finom, dizájnnal, natúr barna kraft vagy egyszerű elegáns fehér papíron!

A 48 mm átmérőjű címkék nemcsak a konyhában, hanem a kamrában található mindenféle tárolóedények, például fűszeres üvegek, lekvárok és egyéb házi készítésű finomságok feliratozásához is ideálisak. De akár szeretetteljes ajándékcsomagoláshoz, kártyák és levelek díszítéséhez és címkézéséhez, a vacsoraasztalra és a büféasztalra, valamint bármilyen címkézéshez az egész házban. Ez a 34 lapos készlet összesen 204 kerek címkét tartalmaz a dekoratív szervezéshez: csodálatosan finom kivitelben, kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal ellátott papíron. Egyszerűen írja meg címkéit egy tollal.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során egyaránt vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található, klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok

Alapanyagpapír
Ragasztó típusatartós
Színfehér, barna
Formakerek
MéretØ 48 mm
Tartalom204 matrica / 34 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható