Matrica szett "hagyományos minták" papír, fényes fólia

Cikkszám
51002
Tartalom318 matrica / 30 oldal
  • 318 hagyományos karácsonyi matrica 30 íves készletben
  • Szeretetteljes dekoráció a karácsonyi szezonban
  • Kiváló minőségű papírból vagy fóliából készült, karácsonyi mintájú matricák
  • Színes matricák, részben csillogó arannyal
  • Németországban készült - Felső-Bajorországban, klímasemlegesen gyártva
  • Matrica szett "hagyományos minták" 51002 Tartalom: 318 matrica / 30 oldal
  • Matrica szett "hagyományos minták" 51002
  • Matrica szett "hagyományos minták" 51002 Tartalom: 318 matrica / 30 oldal
  • Matrica szett "hagyományos minták" 51002

Leírás

Közeleg a karácsony... A tökéletes, ünnepi karácsonyi dekorációhoz összeállítottunk neked egy különleges szettet különlegesen szép, hagyományos karácsonyi matricákkal: 318 darab öntapadós karácsonyi matrica kiváló minőségű, színes, nyomtatott papírból, finom arany dombornyomással vagy aranyozott átlátszó fóliából - csodálatos a pompás és ragyogó karácsonyi dekorációhoz!

A karácsonyi dekormatricák mindenre tökéletesek a vidám időszakban: a különösen ünnepélyes karácsonyi ajándékcsomagoláshoz, kártyák és karácsonyi levelek, ajándékutalványok, adventi naptárak, karácsonyi gömbök, kívánságlisták, sütisüvegek és kekszes zacskók díszítéséhez vagy a karácsonyi vacsoraasztalnál - a klasszikus karácsonyi matricák egyszerűen tökéletesek! Ez a készlet összesen 318 karácsonyi matricát tartalmaz 30 lapon.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során is vigyázunk a természetre. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található klímasemleges telephelyünkön állítjuk elő (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).
A kartonból készült műanyagmentes csomagolás (több mint 90%-ban újrahasznosított tartalommal) nemcsak környezetbarát, hanem nagyon praktikus is: könnyen kezelhető és visszazárható, így a matricák tisztán és biztonságosan tárolhatók.

A Z-Design bizonyított márkaminőséget nyújt az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Tulajdonságok

Alapanyagpapír, fényes fólia
Ragasztó típusatartós
Színszínes
Formastancolt
Tartalom318 matrica / 30 oldal
fenntarthatósági termékMade in Germany
fenntarthatósági csomagolásÚjrahasznosított anyagból készült, Újrahasznosítható