Gyerek matricák "állatok" papír

57390
Tartalom8 matrica / 1 oldal
Gyerek matricák "állatok" 57390
Gyerek matricák "állatok" 57390
Gyerek matricák "állatok" 57390
Gyerek matricák "állatok" 57390
  • 8 fekete-fehér, csillogó gyerekmatrica 1 íven
  • Kifejezetten gyerekeknek: tökéletes meglepetés/ajándék születésnapi partikra
  • Színes, nyomtatott papírmatricák csillogó glitterrel
  • FSC® tanúsítvánnyal: felelős erdőgazdálkodással kezelt erdők
  • Németországban készült!
Leírás

Még a dalmaták sem látnak mindent feketén-fehéren! És a fekete-fehér olyan elegáns és jól áll nekik, akárcsak barátaiknak, a pingvinnek, a zebrának és a cuki mosómedvének. Ezek a matricák tökéletes kis ajándékok, mert a gyönyörű, fekete-fehér csillogó matricák a gyerekek szemét is csillogásra késztetik, ígérjük!

A gyönyörű gyerekmatricák 8 különböző, fekete-fehér állatmintával és csillogó, glitteres hatással ideálisak kis meglepetésként, ajándékba gyerekszülinapi partikon, vagy motivációként, hogy a házi feladat egy kicsit jobban menjen. A gyerekek játszhatnak vagy barkácsolhatnak a matricákkal, felragaszthatják őket iskolai eszközeikre, mint pl. füzetekre, tolltartóra vagy iskolatáskára. A kis szuper-matricás hősök gyűjthetik és elcserélhetik a matricákat a barátaikkal. A szeretettel megtervezett gyerekmatricák kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból készülnek, 3 év feletti gyerekek számára gyermekbiztosak, CE jelöléssel ellátottak, és külső laboratóriumok által rendszeresen teszteltek és igazoltak.

A fenntarthatóság fontos számunkra! A környezetbarát matricákhoz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, felelősen kezelt erdőkből származó papírt használunk. A nyersanyagok kiválasztásakor, valamint a gyártás és a hulladékkezelés során is vigyázunk a természetre. Németországban készült. Ezeket a matricákat a felső-bajorországi Oberlaindernben található klímasemleges telephelyünkön gyártjuk (a CO2-kibocsátást tanúsított klímaprojektek kompenzálják).

A Z-Design bizonyított márkaminőséget szállít az egész család számára a klasszikusoktól a trendi és innovatív termékekig - bátran megbízhat benne.

Vigyázat: 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas, apró részek lenyelhetők. Tartsa meg a csomagolást.

Tulajdonságok
Alapanyagpapír
Ragasztó típusatartós
Színfekete, szürke, fehér
Formastancolt
Tartalom8 matrica / 1 oldal
fenntarthatósági termékFSC, Made in Germany